[普吉/喀比/合艾] 布吉遊

師兄有運食到foc,最起碼成個trip唔係食白果吖。多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

布吉的士真係貴到離晒地,下下都500b 起跳

帶女去布吉玩就好

如果布吉真係好似樓主講得咁差, 咁喺曼谷同芭堤雅玩穩陣啲, 而且泰國政府話六月開放夜場, 泰浴又開返, 的吧話就話要十二點關門, 其實熄咗啲燈, 將音量收細, 呢個星期開始, 玩到兩點

回復 acchan恒 ##1 的帖子

等係睇英雄救美的故事

布吉真係只適合玩水 我地要玩水又玩女都係芭堤雅好D

happyby 發表於 2022-5-25 09:51
布吉的士真係貴到離晒地,下下都500b 起跳

點解唔坐Grab 或Bolt? 短程一百幾十匹起跳之嘛

回復 acchan恒 ##1 的帖子

哇吃了什麼啊🤔。

芭東出名岩印度同歐美口味
反而舊城區可能會有心水

acchan恒 發表於 2022-5-21 14:31
回復 comeonjames ##7 的帖子

我去左都係步行街酒店, gogo bar (脫衣)? 好似無見到。 可能我無深入研究 ...

我啱啱到咗布吉, 正如師兄講, 印度人已取代國內人喺布吉嘅地位, Hollywood都變咗Bollywood, 但可能樓主冇做好research, 根本冇去布吉高高吧, 而家高高吧裏頭已經大部份上下徐哂, 最正果幾間高高吧都有大把女啱香港師兄食(詳情請參考comeonjames師兄幾年前嘅精彩報告), 不過價錢比曼谷B記貴五成到一倍而已, 值唔值呢個價就因人而異

布吉d女偏黑

回復 HKtraveler ##31 的帖子

我5月去布吉,去左walking street gogo bar n 次。
無除衫,阿婆和妖多。正常女女一條街得幾個, 仲要西面。。。所以放棄。
朋友話4月泰國新年,遊客多。旅客走左,連女女們都去曼谷“休息” 唉。 無運無計

acchan恒 發表於 2022-7-14 20:23
回復 HKtraveler ##31 的帖子

我5月去布吉,去左walking street gogo bar n 次。

咁我有啲後悔五月冇嚟, 我都冇喺布吉高高吧見過有妖, 疫情前冇, 上個星期亦冇, 真係想見識吓有幾嚇人