[賽後報告] Angelababy  床上功夫亦唔差, 含吹奶啜都識做, 騎功充滿活力, 懂得享受性愛

名稱: Angelababy
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B70786-佐敦-樓上骨-Angelababy.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好多時我都會跟住某某師兄嘅報告去搵囡,因為佢有真人相是也,中伏機會真係少好多好多,而且介紹親嘅囡囡都合晒我要求,Angelababy 笑容甜美,身材正到爆,擁有36D大波,皮膚白滑嫩幼,有氣質,把聲又嬌嗲,冧到我暈晒大浪,仔細幫我沖乾淨,就同我玩波推、水簫,我衰衰咁問佢頭先食唔飽嗎?佢居然回我一句,都係你啦,條腸咁好食,忍唔住口。真係開心,沖涼大家已經玩得情緒高漲。床戲表現得狂野奔放,吞曬碌野入去六九吹奏,環保激情吹,高級組,深喉吹到香腸極速膨脹,不停望住你嘅表情勁淫慾,連和尚都頂唔順,心諗唔可以俾作佢知我咁鬼快出。叫停立即幫我帶套,跟手就男上直插西洞深處,九淺一深,打樁式深插,插到Angelababy 鮑魚出水,加上Angelababy 越叫越放,甚似AV淫娃女優既叫床聲,再轉女上騎得疾風有勁,如韋達上身,有速度有力度,爽到男女都呻吟出聲,再來換個怒火推車,狂抽後推,實在太激烈啦,冇耐我亦發射升空,爽死。至今仍然回味無窮。Angelababy Angelababy[p=30, 2, l的確係我嘅女神,有樣有身材又有服務,食乜都係首選啦。
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享~~

多謝師兄分享~~~~~~~

So sexy

So sexy

多謝師兄分享

多謝師兄分享

好似幾正喎

Thanks for sharing.

HK_Legend / Legend_HK

'Cause I may be bad but I'm perfectly good at it", Rihanna

Ïnsanity is a State of Mind", Hawkeye

Thank you for sharing brother!

Thanks for sharing!

多謝師兄分享

多謝師兄分享

Thanks for sharing!
HK_Legend / Legend_HK

'Cause I may be bad but I'm perfectly good at it", Rihanna

Ïnsanity is a State of Mind", Hawkeye

相巧正!!!

試吓先