[曼谷] Fiwxxx 食檸檬 反食 Kyla baby 療傷記

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

昨日又9 痕 上fiwxxx 見有個167 的長腿姐姐 P圖索到爆 好鬼遠 MRT 差不多尾站,本沒有付出那有回報的精神 一放Line 佢。回了串雞腸 搵google幫忙 原來係STOP! 😭😭😭
食兩隻大檸檬。 所以C兄們應該先用泰文問 然後再表明我地係香港來的。因為很多女生 唔要接鬼佬 用英文開口就撞正版。重要厳正聲明我地係細支嘢 一D都唔辛苦 好易賺嘅!😆😆😆
還有前日搵左個Hei1987師兄試過的 不是太滿意(會另發一貼呃分😂)於是Line 我第一天的Kyla小妹,幫補下佢生意。在两小時泰按之后的坐地铁去會舊相好。到步後 入房坐底床邊 問候幾句 發覺她有D落莫,原來幾天 生意都係麻麻 她是有用agent 的。廣告又漏左會說中文 重未同佢改。還有今日已做完兩單 做埋我要休息 約了個女朋友去買衫。
一路講佢隻小手就完全冇家教 不問自取 冇幾耐就騎左上來。不過佢騎工了得 睇佢過樣好似好享受,不過D女係唔係都隘 一時間係難分真與假!但慢慢漸入佳境 咪咪眼 七情上面 小妹妹開始抽下抽下 但係我又大落後 急起直追 佢再死多一次 我要重等一陣至到終點。我攪佢入懷 見佢冇乜出聲 所以我哋就聽下歌 打發下時間。其實我地D大叔 亦不計較出多出少一Q,見佢冇乜精神,我留D力明天去丫貼士!(因為我今天去替鳥克蘭報仇 去拆俄羅斯炸彈)
佢問我肚餓嗎?我話我好遲食早餐 現在也餓了 不如我請你和你的朋友去食嘢,佢想一下就推了,結果我突然想食咖哩蟹 就去了Siam Square 的Somboon Seafood.加了碟通菜,攬住個肚返去瞓。

補充內容 (2022-6-2 07:34):
首會Kyla Baby
https://141hongkong.com/forum.ph ... amp;fromuid=1143973

補充內容 (2022-6-2 07:38):
為烏克蘭拆彈 再丫貼士
https://141hongkong.com/forum.ph ... amp;fromuid=1143973
现在曼谷还有金丝猫??
回覆 讚好 不讚 使用道具

UncleGF 發表於 2022-5-21 19:44
昨日又9 痕 上fiwxxx 見有個167 的長腿姐姐 P圖索到爆 好鬼遠 MRT 差不多尾站,本沒有付出那有回報的精神  ...

師兄又去揾Bowie呀!

回復 zozoro ##2 的帖子

係清邁囡囡 張相倒轉左

zozoro 發表於 2022-5-21 20:02
现在曼谷还有金丝猫??

師兄,囡是半俄半泰

回復 sathai ##5 的帖子

係呀 等陣會出post。你個護士小姐的故事我冇權限睇所以我要分幾集出呃分!😂😂😂

回復 HKtraveler ##4 的帖子

有幾十頁㗎 新鮮玩意 咪玩下佢啦 和日按比較各有優劣

回復 sathai ##7 的帖子

我唔係 條囡係半俄半泰。

UncleGF 發表於 2022-5-21 20:56
回復 sathai ##7 的帖子

我唔係 條囡係半俄半泰。

師兄你誤會啦!我講是Bowie

可能是我形容錯誤

kyla 应该不错,等我过去曼谷也试试。

太多女好參差,蛇美直接D

UncleGF 發表於 2022-5-21 20:55
回復 HKtraveler ##4 的帖子

有幾十頁㗎 新鮮玩意 咪玩下佢啦 和日按比較各有優劣

我知有好多頁, 講吓笑嗻, 係呢, 今次玩幾多日?幾時返香港?

囡囡身材好

不錯不錯 謝謝報告

回復 Johmmy ##13 的帖子

我哋D中坑會被彈鐘 😭

回復 HKtraveler ##14 的帖子

住半年 可以出YouTube 為生 😂😂😀

fiw looks great