[曼谷] 今日一早搵Bowie上炷頭香 曼谷臨別最后的fiwxxx探索

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

昨日 20/5 食左檸檬后 想起搵Bowie補Q 不過囡囡話今日大多預約 安排唔到 我就問佢明天幾時開舖 佢話我可以十一點可以去。擇日不如撞日,十一點去上頭香。佢十點就Line 過嚟,話十點半后執完房就可以 了。真係唔知心急定係客多!😂。不過Udomsuk都几遠 要成45分鐘至到。
敲門入房 見佢著住件白色sexy 內衣,真係立即開高射炮准備打俄羅斯飛彈!我話你件白內衣會整到你黑左.黑色內衣會更好,佢立即去換套黑白色女僕來示範。有圖為証。
跟住又係嗰D佢先坐上嚟 我就雙手拆彈 真係未見過真彈唔知自己手細,😆。開始了有氧運動,見佢開始累 於是換位 換了幾個姿勢 落地推車 揸波後入 再傳教士哈里路也才能完成救贖。清潔一下 佢重同我Hey按摩,我話唔使喇 就攬住佢傾計。
唔話唔知 原來本地客都係迫閒日 星期六、日唔會出動。😁😁😁 相信大家會懂的。所以六、日不會比週日忙。寫寫下 越来越似打手 😂😂😂
倾倾下我個電就 響唔停  九成係老虎交帶買手信 😭😭😭 性趣全失。可以算完美落幕留返小小遺憾 剛才那Q太好了 再來Q草草收塲會污染回憶。她同我清洗完我才留低家用 佢堅持要在樓下送別, 我在電梯前輕吻道別,說不用送我下樓了。❤️❤️

補充內容 (2022-5-22 03:57):
今次囡囡又係比反貼士俾我,其實我都唔肯定 佢不收我貼士 或一般不收恩客貼士!那要留待下一位c兄解密了。😂😂😂

補充內容 (2022-6-2 02:47):
初會Bowie 的笫一次
https://141hongkong.com/thread-2674324-1-2.html
有圖大彈
回覆 讚好 不讚 使用道具

乜咁快走, 係呢, 呢位Bowie比你影相定偷影?

回復 HKtraveler ##3 的帖子

我從來都先徵求囡囡同意 才影相。和囡囡的交易是不包括 影相的。故此我們要尊重別人 也要尊重自己。 嫖客都要尊嚴!😂😂😂 玩左十日了 偷左好多雞喇 😉

同意

玩十日返嚟隔離七日, 師兄你都好熱愛泰國喎

希望早日自在出遊

回復 HKtraveler ##5 的帖子

我转去美国出公數 555

回復 Johmmy ##2 的帖子

係實彈 佢做Gym㗎 十分結實

回復 UncleGF ##1 的帖子

居然吾收貼士,遇過的只有嚴貼士少

UncleGF 發表於 2022-5-22 07:30
回復 HKtraveler ##5 的帖子

我转去美国出公數 555

係喎, 好橋, 等我都學吓你先

That's a nice rack!

愛美神

Very envy

Thanks for sharing!! very nice

好身材............

UncleGF 發表於 2022-5-22 02:19
昨日 20/5 食左檸檬后 想起搵Bowie補Q 不過囡囡話今日大多預約 安排唔到 我就問佢明天幾時開舖 佢話我可以 ...

師兄你已經成為Bowie粉絲

回復 sathai ##19 的帖子

兩次成不了粉 😝

請想問下由曼谷去搵bowie,  要幾耐時間呀?

nice boob , 师兄吃到好东西

找到個囡囡真材實料、
真係臨開、都無遺憾