[賽後報告] 又白又滑又大嘅波,出動波推夾腸,令我欲仙欲死。

簽到
名稱: ️AV巨乳可兒
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A69712-北角-樓上骨-️AV巨乳可兒.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Part 1:
揼骨手勢一流,開背有功架;
一落就知佢係有料到,做到力夠穴位準;
主要按我頸同腰,都舒服嘅!

Part 2:
解甲之後便見到一對又白又滑嘅車頭燈;
正常流程先開始掃背,掃背Rpp手法ok;
落油暖嘅感覺舒服加埋佢用對軟熟嘅波响我背脊和pat pat係咁推;成身都俾佢磨晒。
佢仲要不斷呻呤,我已經爽到飛起!
之後Rpp、R袋、R袋底仲攞命,舒服到我番來覆去!
佢也順手偷襲我弟弟,技術一流⋯⋯

之後轉身落油繼續波推。
此時我已經忍唔住要出手反擊嚟玩弄佢油淋淋又白又滑又大嘅波!
佢粒提子乾係一個敏感點可以令佢欲仙欲死。之後到佢反攻出動波推夾腸,今次到我欲仙欲死。
佢再出招 - 右手撚雀、左手R袋 - 仲要時不時望住我閃曬眼然後係咁呻吟,
喺佢淫蕩嘅眼神同出色嘅手勢下就俾佢Ko佐!好在佢出招時我都唔蝕底,一路出波動拳揸波還撃⋯⋯
多謝師兄分享
多謝師兄分享
相頭一流
目測唔錯
多謝師兄分享~~~~~~~
多謝師兄分享~~
多謝師兄分享
正!!!
回復 mckcheng ##1 的帖子

謝謝精彩報告
睇到眼甘甘。
多謝分享好介紹