[指壓囡囡] [太子指壓] 自動波車 K 教官 主題房大戰玩咗三個招式

名稱: 太子指壓
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A84989-太子-特色指壓-太子指壓.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

代為轉發...謝謝大家收看!!  

我對上一次搵阿K應該已經係佢仲係返緊中班收零晨嗰時,自從佢轉咗返早班都冇乜機會再搵到佢,因為實在太 full 太爆好難約 (自己本身又好少會去book)
昨日上到去太子,日更媽咪問我試唔試下間主題房,我問有咩選擇,佢就提起阿K。咦呢個提意唔錯,試呢個主題房之餘加上性愛K教官,就決定扑鎚

囡囡 : 阿K
年齡 : 估計 4 字頭到啦 我都認同近望落去會感覺有些歲月痕跡
樣貌 : 正常樣,望落去就係隔離屋人妻 feel 嗰隻,放番把頭髮落嚟嗰時覺得好睇好多
身材 : 大約 5 呎 4 左右,瘦底唔肥,皮膚摸落都算係幾滑嘅
波路 : 大約係 32B Cup,我手細一隻手可以揸得晒,兩粒 lin 合比例大小適中
車牌 : 話明自動波車嘛 重型車 車天車地,不過就感覺到有些少煙味 (記得車牌要自考,我有不等如你有)
侍浴 : 事先關定冷氣同喺浴室門口鋪定毛巾喺地下,侍浴技巧純熟熟練,大脾磨棍,pat pat 磨棍,錫 lin 水中簫,洗洗下又會打起車輪
毒龍鑽 : 可能佢都大概記得我唔需要呢個服務,所以冇做都冇所謂
前奏 : 抹乾身上床就瞓低,餵對波波埋嚟俾我錫,又派送車牌,錫完上面遊走落去腰間再吹奏一番
蕭功 : 水中簫時已經揸住條嘢又奶又錫,含住吸啜仲打晒圈,床上簫功都係中上級冇齒感
埋牙 : 吹簫到咁上下可能佢 feel 到我開始進入狀態,就話搞一次先,因為今次係想喺主題房同K玩啲唔同嘅嘢,我首先喺佢指示下先坐低喺主題房張椅度,佢再同我吹硬啲先上套,佢雙手就揸住兩旁支柱然後坐落嚟,又UN又磨,到第二招就係大家都企住,佢扶住兩旁支柱,我就喺後面插入,第三招就係叫佢坐低而我站立,佢擘大對腳擺出大 M 字
彩蛋 : 出完嘢之後,佢話趁我仲硬 (其實自己感覺唔算好硬),即刻又笠第二個套幫我吹,瞓上床佢清潔一下後又同我再吹過,捉我隻手去揸佢波波,不過進入咗聖人模式真係無能為力,事後傾偈同按摩,有講起話唔做事後簫

優點 : 基本上由沖涼到瞓上床再到搞嘢,都係全程自動波,可以全部交晒俾佢發揮 盡情享受,而且仲有事後骨,按大脾肩頸嘅手勢都唔錯
缺點 : 一個咁旺鐘咁多人搵又多自己熟客,我真係諗唔到佢個缺點
返食 : 如果時間上許可的話當然會啦 只係佢太多人搵本身自己又多熟客,我又好少會做預約,一切隨緣啦 就好似今次咁
地鐵主題房

回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄有食神,太子仲有咩好野

仲有冇指壓真實報告,可以分享呀?

見到K已經硬晒

回復 太子candy ##1 的帖子

有得車, 咁搵日早D上去車