[曼谷] 人約黃昏後之GOGO bar restaurant & Thermae Cafe

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

昨晚有幸可以同大師兄P同行去探索一下

泰國人去玩嘅場及外國人去玩嘅場有何不同

昨晚六點同大師兄起程去第一站是一間PUB,即是GOGO bar restaurant

地點比較偏遠,呢一區叫Lat Phrao,BTS MRT 去不到

開車從市中心去唔塞車大約25分鐘,但係曼谷六點會唔塞車

40分鐘去到目的地,今次我是第二次去,呢間又係BAR又係餐廳

入去前要係門口比120B做ATK,當比入場費

一入去已經一大班PR妹妹眼光射住你,目測大約有50個PR妹妹高峰期有過百

20220526_194209.jpg 20220526_194214.jpg

叫完野飲同食物之後開始選妹妹

20220526_191122.jpg 20220526_191655.jpg 20220526_191702.jpg

食物預咗普通,最重要是PR妹妹

(大家有冇感覺她像朱茵)
20220527_075443.jpg          20220527_075519.jpg 20220527_075553.jpg

消費一個PR妹妹,10杯酒120X10=1200B 一小時

玩了一小時之後飛車去蛇美

入到去妹妹多過哥哥,但可食用只有5%

20220527_075249.jpg 20220527_075330.jpg

我的感覺蛇美去不去都冇所謂.最後我們坐了一小時多

大師兄P和他的獵物去了樓上開工,而我坐了一陣回家睡眠

總結: 我感覺高質妹妹多數去了偏遠場所,我們叫兩個PR妹妹都是大學生,而且場內有D做MODEL

前幾天有個妹妹一日SELL出15000杯酒而得到獎金1500000B,VIDEO在下面

https://fb.watch/dgiweaU1Eq/         https://fb.watch/dgjd6_J0XI/            https://fb.watch/dgBNuFJB2c/

補充內容 (2022-6-4 21:55):
感恩多謝P Bangkok兄!

首先多謝地主師兄帶在下去見識。
在下永遠都話,識泰文同女子喜不喜歡是不相關的。
因為地主師兄位妹妹一定比在下的高幾班。

睇相就知啦!
師兄晤食就記得回收前比在下試一下呀!
回覆 讚好 不讚 使用道具

第二個妹仔好D,話哂叫睇得順眼!

三不作 發表於 2022-5-27 11:38

第一個太多後天

回復 sathai ##1 的帖子

師兄點選女,好正。有咩同D女女玩?

ilovetoplay 發表於 2022-5-27 11:38
首先多謝地主師兄帶在下去見識。
在下永遠都話,識泰文同女子喜不喜歡是不相關的。
因為地主師兄位妹妹一定比在下的高幾班。

大師兄又講笑,佢兩個同你交流幾開心

大師兄不用回收,你即刻攞去用

多謝大師兄支持

讚同樓主, 蛇美而家唔駛點去,希望將來有所改善

三不作 發表於 2022-5-27 11:38

個場仲有好多好妹妹

多謝師兄支持!

sathai 發表於 2022-5-27 11:56
大師兄又講笑,佢兩個同你交流幾開心

大師兄不用回收,你即刻攞去用

在下永遠都只係那一句“泰文到用時方恨少“

joejoetheone 發表於 2022-5-27 11:41
回復 sathai ##1 的帖子

師兄點選女,好正。有咩同D女女玩?

玩吓骰魔吹吓水,應該可以抽吓水,下文是有要同佢或媽媽傾

多謝師兄支持!

ilovetoplay 發表於 2022-5-27 11:40
第一個太多後天

大師兄果然眼利

sathai 發表於 2022-5-27 11:25
昨晚有幸可以同大師兄P同行去探索一下

泰國人去玩嘅場及外國人去玩嘅場有何不同

第二位女子可不可以帶去開房

ilovetoplay 發表於 2022-5-27 11:58

講中晒

ilovetoplay 發表於 2022-5-27 11:58

我都係講日文溝女用到時方恨小

間Pub啲女就好正, 值得一去

好奇gogo bar restaurant 能英文交流还是只能泰文? 好玩吗?

ray819 發表於 2022-5-27 12:07
第二位女子可不可以帶去開房

應該可以,話明GOGO BAR

多謝師兄支持

gohlingyaw 發表於 2022-5-27 12:12
好奇gogo bar restaurant 能英文交流还是只能泰文? 好玩吗?

英泰都可以,玩是好玩,但是彈藥要多少少

多謝師兄支持

囡囡是否要去多几次至有得傾呢?

ray819 發表於 2022-5-27 12:10
我都係講日文溝女用到時方恨小

Ray兄高手