[曼谷] 泰國愛的故事 Day 11 - 12 飛鳥和蟬 之 如果没有明天

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上一回講到: 不能放手 之 岩石裡的花

你驕傲的飛遠 我棲息的夏天
聽不見的宣言 重複過很多年
北緯線的思念被季風吹遠
吹遠默念的側臉 吹遠鳴唱的詩篇

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

Day 11

6AM醒左,小宇宙話比在下知有事發生。

轉頭收到風話回程飛機被熔斷了。

即時上網Fact Check!

轉頭Air Line

email到了。

咁點呀?

退左回程隔離酒店先,無得改只能退!

機票就Hold住先,下星期睇下隔離酒店再算!

電郵老闆, 老闆並無講什麼。

只係叫在下睇緊D 所有Project…..加幾千字!

轉頭女子醒左!

同女子講述呢件事情,女子有難言之隱!

在下無追問,只係話如果阻住女子就自己租酒店住。

沒有Hard Feeling…………我們一笑而過好了!

女子即時失控爆哭,在下只好沉默!

女子轉個頭話返工,在下只講聲注意安全!

收拾心情,今日要去做泰語文能力測試!

去前見一見心理醫生,帶2罐啤酒比醫生多高興。
20220525_132732a.jpg 20220525_132858a.jpg
食飽就去坐BTS.

去到學校竟然有一種幾十年都無的緊張感。
20220525_142814a.jpg 20220525_145437a.jpg
測試分讀,寫,聽同講

讀同寫在下立即同老師講Give Up

聽同講考左個幾鐘。

老師結論,常識不足加雜亂無章。

老師問平常都經常講?

在下就話一般都係去玩樂時講多。

位女老師忍得好辛苦無直面話在下呢隻淫蟲應該已經好比面?

轉頭去Front Desk, Front Desk話收Credit Card要加2.5%

Front Desk話不如寫封Reference Letter 去 Bangkok Bank開户口啦?

嘩大佬,死都話Yes啦!

咁Front Desk 打去樓下Bangkok Bank打招呼先。

銀行經理問在下揸什麼Visa?

Front Desk 問在下拎Passport 睇,在下係Apec Card入境90日。

Front Desk 一話Apec ,銀行經理就已經話OK了!

咁仲唔即時仆落去開户口????

幫在下開户的妹妹戴住口罩都好有仙氣。

在下忍住晤好問抄牌,點知會晤會當在下打劫貞操架??????

當然係要忍忍忍忍忍忍忍!

好耐無手寫咁多頁紙!

D字醜到呢,自己都忍受不了。

搞掂晒,上學校交錢同Book時間上課。
可以上Zoom也可以親身到面授!

只需在校“拉“預早排就可以了!

搞掂哂就返Asok區Foot Massage加食晚餐。
女子“拉“來話來到同來不到的邊緣。

在下就話來到就來,來不到在下就張2張Top Gun送比路人們。
20220525_202024a.jpg 20220525_203121a.jpg
女子失去聯絡到開場前15分鐘話劈住來!

咁誇張??????

忽然落大雨,Asok BTS 站又一位傻傻老年站在Exit 1 閘前。

20:45女子出現,女子滿頭大汗話好急要去洗手間。

在下問上6樓支撐到嗎?女子話快!

比一張戲飛女子直入先去洗手間,在下去買爆谷同水比女子。

入場。

非常好睇!

睇戲途中女子不停手腳並用咸濕在下。

在下忍到完場就光速拖女子坐BTS再換Taxi by meter!

返到Condo開冷氣門都未關晒就已經

互相除光對方下身!

然後

樹熊上樹

立食半邊燒鵝髀

老虎硬爬山

完事,2個水人。

因為冷氣都未涼就已經咁激烈!

各自沖涼洗頭!

轉頭在下想問問題。

女子又來老虎硬爬山

咁晤聽話就晤比女子爬山

反轉女子變伏地虎

各位師兄明就明啦!

完事!

女子沖完身已經睡死左了。

在下忽然想起“生死時速“ Speed

resolve to base their relationship on sex.

Good Night

Day 11完!

Day 12

睡到差不多8點!

全身好似散散地的感覺!

買早餐食,然後去乾洗店。

無人駕駛Dry Clean, 真係Staff都無。

咁只有呆等!

返到Condo,女子話今晚要辛苦T Rak照顧了。

知道了,女子好姊妹生日。

女子必醉要在下照顧丫嘛!

女子就話叫在下自己晚餐,地主師兄已經約好帶在下去食蛇。

哈哈哈哈哈哈

午餐忽然好想食Burger King
20220526_121146a.jpg 20220526_121427a.jpg 20220526_121431a.jpg 20220526_121458a.jpg 20220526_121953a.jpg
呢一檔賣的襪在下個人認為好舒服加超值!
買完回Condo午睡一下養生!

差不多夠時間,沖涼洗頭。

穿上蛇美座神聖衣,將小宇宙燃燒到最高境界!

地主師兄揸車來接在下。

地主果然係地主,帶在下見識本地人酒吧餐廳!响邊已經忘記了,哈哈

入門口先要RATK 120THB, 硬比。

位都未坐,已經一班高質專業妹妹來招呼。

在下並先小人後君子問清楚消費水準!

禮貌上人家都咁落力就順便叫埋一起坐。

1小時10杯LD Total 1200THB

當做見識下囉,但又一次證明靚的女子通常都不會在在下身旁。

地主師兄位妹妹青春無敵又高又正!

在下都好喜歡,但人不可以這樣的!

媽媽生都來打招呼,禮貌上在下同地主都有比Tips.

1小時好快過去,又係時間說再見!

女子們都非常主動問交換通訊方法。

下一站蛇美。

好耐無來蛇美了,依家女子多男子少。

客人不太多,沒有塞車。

但係地主及在下都係坐埋一邊吹下水論下妹妹!

坐到差不多,無乜心水。

村姑出現,咁就執村姑上樓上啦!

掉底地主師兄真係不好意思!

村姑話買2個啤酒先好不好?

在下當然話好!

上酒店房又玩左差不多2小時。

村姑去下場,在下都BTS返Condo.

返到Condo,女子e話生日姊妹好醉。

要照顧到明天早上,叫在下先睡!

有交帶是好事!

同女子講Take Care 就睡了!

Day 12 完!

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

如夢似真之間
頸間一絲溫存
拉扯思緒的線
留下罪孽傷痕
月光下
溫柔陷阱 難以逃離
我太過熟悉 有你的期許
輕柔呼吸 獵物沉迷
悸動印記 痛苦又歡愉
如果沒有明天
如果還沒走遠
停下的腳步 你聽沒聽見
如果沒有明天
如果無人倖免
黑夜 不再破曉 禁錮這一秒
Oh oh
Yeah yeah
我在夢的彼岸
靈魂脆弱不堪
你撕碎我偽裝
交織的愛恨隱藏
聽風起
暗夜降臨 危機四起
你溫柔承諾 久違的證明
我很確信 對你上了癮
這心動痕跡 是愛的沉溺
如果沒有明天
如果還沒走遠
停下的腳步 你聽沒聽見
如果沒有明天
如果無人倖免
黑夜 不再破曉 禁錮這一秒
如夢似真之間
頸間一絲溫存
拉扯思緒的線
留下罪孽傷痕

補充內容 (2022-5-29 10:53):
Day 13 - 14
https://141hongkong.com/forum.ph ... =2680774&extra=
女子聽到Play 兄返唔到HK似有難言之忍…好似有伏筆喎…
Play兄真係高手,寫紀實文章寫到精彩過小說…

點都好,「被逼」留在天堂既感覺真好😢羨慕…
回覆 讚好 不讚 使用道具

個場仲有好多好妹妹

190250 發表於 2022-5-27 17:16
女子聽到Play 兄返唔到HK似有難言之忍…好似有伏筆喎…
Play兄真係高手,寫紀實文章寫到精彩過小說…

Soi6皇子,在下只係一名喜歡看書的地盤佬+
女子的難言之隱在下不想去打探。
可能就此一笑而過呢?

sathai 發表於 2022-5-27 17:17
大師兄太客氣,係你比面小弟共同去探險

地主師兄記得回收前想起在下呢位廢人呀。

我都想見識下

qdmax 發表於 2022-5-27 17:25
個場仲有好多好妹妹

依師兄有腳毛

師兄講真定講笑?

又可以繼續留係呢個天堂到

hung0427 發表於 2022-5-27 17:47
又可以繼續留係呢個天堂到

是幸還是不幸呢?

食咁多快餐

回程熔斷........似乎套劇要有特別加長版wo

wongcwaw 發表於 2022-5-27 20:02
回程熔斷........似乎套劇要有特別加長版wo

大隊長增值左未?

好彩老闆冇炸型

咁就爽多幾日先返 ~

113321 發表於 2022-5-27 21:33
好彩老闆冇炸型

咁就爽多幾日先返 ~

老闆炸在下,在下咪炒佢囉。

咁嘅環境、
囡囡日日都要交工課、
都可以去偷跳.....
絕對係高手

nw167 發表於 2022-5-27 21:48
咁嘅環境、
囡囡日日都要交工課、
都可以去偷跳.....

師兄,排球術語。
個人時間差
還有,日日運動身體好。

樓主真係好神,
首先可以去天堂,其次真係去搞學泰文既課程,真係上堂真係好勁
同埋,樓主既傳記形式真係好似浪漫故事咁,

雖然都係叫雞,呢類型既拍拖過程先至係男人覺得泰國係天堂既真正原因。

囡囡易感動,易滿足,比到虛榮感男人,真真係天堂

ilovetoplay 發表於 2022-5-27 17:03
上一回講到: 不能放手 之 岩石裡的花

你驕傲的飛遠 我棲息的夏天

關於難言之隱。。。要記得交代係咩事呀,哈哈

補充內容 (2022-5-27 23:41):
冇問就算喇,咁睇黎就快大結局。。。再開始,女子F…