[正宗桑拿] 垃L圾的尖沙咀瑪X水療

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

見到有師兄問呢間嘢究竟係點,咁我就去試吓啦
首先講佢個位置其實喺寶勒巷一間商業中心上邊.
入到去個門口好Q細,人手又唔夠
坐低冇幾耐,就有個類似茂李男職員過嚟寒暄兩句
可能我係生客,個人覺得佢就唔係好有善.
第一次上嚟佢介紹,問可唔可以即刻入房(心裏已經涼一涼你好趕時間咩?)

坐咗15分鐘入房,見到技師…. 30尾40頭新身型略胖.
之後技術就可以講係算係粗糙,同埋成日偷時間(睇電話拎毛巾)
原來呢度係一個鐘搞掂晒所有嘢(揼+開大)

搞完晒出返去休息室,另一個茂李走埋嚟問條女得唔得?
我對住佢無言苦笑……(心裏已經暗屌)
之後叫招呼我入嚟嗰個茂李諗住叫嘢食,
等咗三個字冇嘢食,之後嗰兩友同啲熟客喺度吹水
我諗所有師兄去到呢個地步都唔會嘥時間走人算數
埋單諗住碌卡,點知前枱條女又話唔收咭阿吱阿咗摩洛哥
谷撚氣….我人生去過咁多間場呢間都算係最差嘅三甲

唔知佢哋啲老細或者啲管理層會唔會睇到呢篇報告.
不過係呀,你哋硬件又唔掂軟件又唔掂
我個人就唔係好黑心嘅….請問驚唔驚執笠啊??

希望其他師兄去之前諗一諗….HK998喺尖沙咀可以有更好嘅選擇囉

所以呢啲埸越嚟越小~我都無去好多年

辛苦師兄報告~下次食好嘢
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄做勇者!呢間又可以慳返

回復 華倫天奴 ##3 的帖子

Bro,錢多咪去試吓囉…不過好大機會谷到你春袋都一肚火

回復 bigbbb ##4 的帖子

出來玩都係尋開心,呢個價位可能去太X島仲開心

多謝包膠

大場又唔算,細場又唔係,都唔知佢乜嘢定位

回復 華倫天奴 ##5 的帖子

冇L錯,尖沙咀都仲有選擇….其他埸雙鍾+大都係1千
佢單鍾998….好奇問憑乜野???
俾多D去環保仲好……

回復 singsingwong ##6 的帖子

掛個名水療….我以前愛店藴莎水療(唔好睇錯)就算正+小小邪我都願意比
記住呢間瑪X水療唔係謀人寺嚟架…我見到好多大佬級熟客去

謝謝ching分享, 好彩我冇去,可以慳返

Thx CHing notice I shall block this SPA

連碌卡都唔得

不過香港桑拿真係冇咩值得去

回復 wai688 ##11 的帖子

Counter條女唔知係到9 up咩一日3萬蚊
心諗你都痴撚線….銀行收你部碌卡機交易既charges都慳埋
咁你可想而知呢間場係幾垃L圾????

回復 bigbbb ##7 的帖子

師兄,你去環保有冇搵開邊幾個技師?可以開大的

多謝分享

回復 guitarlam ##14 的帖子

以前搵開68,9仔…..開大要袋定錢入房

回復 bigbbb ##16 的帖子

多謝師兄解答,宜家仲有冇去開?

回復 guitarlam ##17 的帖子

少左去,因為佢哋都唔夠女

回復 bigbbb ##18 的帖子

竟然會唔夠女返工!

多謝CHING, 可以慳番