有大佬知道香港邊度有呢款模型槍賣?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

淘寶野,但我搵曬我知嘅模型店都唔冇得賣....之前深水埗有得賣,但已經唔再有返貨,知道邊度冇貨嘅大佬,講指點迷津

合金軍模1:2.05美1911拋殼手槍模型仿真金屬合金玩具手搶

登錄/註冊後可看大圖
sewqas 發表於 2022-5-30 01:40
淘寶野,但我搵曬我知嘅模型店都唔冇得賣....之前深水埗有得賣,但已經唔再有返貨,知道邊度冇貨嘅大佬,講 ...

試吓呢度
taobao can help you
如果係glock,廣華街重有
回復 leekf333 ##2 的帖子

多謝師兄情報,我已經搵到間舖頭,不過價錢太貴,淘寶買80幾蚊人仔,深水埗買$100 ,呢度買要320幾蚊,仲要寫住特價,我買唔落手🙈
sewqas 發表於 2022-6-30 11:57
回復 leekf333 ##2 的帖子

多謝師兄情報,我已經搵到間舖頭,不過價錢太貴,淘寶買80幾蚊人仔,深水埗買$100 ,呢度買要320幾蚊,仲要寫住特價,我買唔落手🙈

我都買唔落手......不過唔同質素......細緻D
leekf333 發表於 2022-6-30 19:21
我都買唔落手......不過唔同質素......細緻D

都係淘寶野,質素一樣吧...
或者中左馬先會買🙈
sewqas 發表於 2022-7-1 17:18
都係淘寶野,質素一樣吧...
或者中左馬先會買🙈

細緻小小啦

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 13:57