好正嘅享受假日Sugar

簽到
名稱: Holidayspa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療SPA-Holidayspa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Holidayspa
Sugar

相頭 : 8/10 長髮靚女,做服務時紮起又有另一番味道,溫文有禮
身材 : 8.5/10走肥,手幼腳幼,佢話佢肥左,但我唔覺得,D cup真波
服務:9/10 心有靈犀了
上年年尾休息一輪,原本約定過完農曆新年後見面,不過當時香港爆第五波疫情,佢唯有推遲返香港。終於見香港疫情好轉,佢返香港,可以相約。準時上去,Sugar開門比我,好似情人咁拖住我入房。
Part 1:自取其浴完,Sugar入到房,傾計無難度,因為佢廣東話台,按摩真係很舒服,唔好睇佢身形細少,真的會出力按,有時都會按到我會叫痛,我特別叫佢幫我按肩頸,因為我當日有啲攰。傾下按下佢己主動落P2。
Part 2:佢又一早攞左油入嚟,唔使出去直接開始,佢先同我慢慢由rpp開始,向上頸位進發,由於佢胸部有D,已經feel到軟熟嘅奶係身上游走,再加埋係耳邊發聲,小弟已經變左爬係度唔舒服,當然轉身先OK。跟住見住佢落油落自己度再全新查勻,個種少少野性feel又出哂嚟,開始全身游走,佢知我鍾意多油,仲要熱油,上上下下,滑嚟滑去,仲有將小弟夾於雙峯之中磨擦,仲騎埋上黎磨棍,我頂唔住,拉佢落嚟瞓我身邊幫我打出黎,滿足地完結。之後好攰咁沖涼比家用。
家用10魚 + 貼士
翻食指數:10/10 有骨技,又有服務,一定再去繼續翻食
回復 lwclwt ##1 的帖子

thanks for sharing
[url=
以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址
Like [/url]

Thanks for sharing!

HK_Legend / Legend_HK
Forum.sex141.com/eforum/

'Cause I may be bad but I'm perfectly good at it", Rihanna

Ïnsanity is a State of Mind", Hawkeye

多謝師兄分享
多謝你嘅分享
thx for report
多謝分享

Thanks for sharing!

HK_Legend / Legend_HK
Forum.sex141.com/eforum/

'Cause I may be bad but I'm perfectly good at it", Rihanna

Ïnsanity is a State of Mind", Hawkeye

多謝師兄分享
Sugar 最掂 !
thanks for sharing
回復 lwclwt ##1 的帖子

多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 15:20