[中醫保健] 淼淼痛症,骨技絕對超值

名稱: 淼淼痛症
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43422-尖沙咀-中醫保健-淼淼痛症.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

呢排個人都好攰,周身又緊又痛,久仰淼淼痛症大名,手骨非常有保證;於是放工一試,即刻預約留個位先;地段方便,金馬倫道,地鐵B2出口,開門見到醫師淼淼,樣貌順眼,身材不錯,但呢個並非重點。
唔洗破冰,健談友善,立即問我飲唔飲水。衝好身後瞓上已經鋪好一次性床單嘅骨床;要求淼淼重點按肩頸膊,醫師先嚟踩背,夠力之余下下都中穴位,格格聲響骨,踩到個人鬆哂,其間亦有傾下閒計,好細心的不斷問力度夠唔夠,亦提醒平時要好好注意姿勢;跟住落手按,夠力仍下下中穴位,成身鬆哂仲啪返正啲骨嘅位,再嚟經絡理療,舒爽到不得了!我大讚淼淼手勢好,佢表示熟練中醫穴位按摩,賣點系實力手骨,全程60分鐘足鐘,理療完成個人鬆哂,淼淼骨技絕對超值,服務態度一流;絕對會成為我鐵膽定期搵佢鬆鬆骨;推薦各位鍾意揼骨嘅師兄!
[url=
以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址
Like [/url]

Thanks for sharing!

HK_Legend / Legend_HK
Forum.sex141.com/eforum/

'Cause I may be bad but I'm perfectly good at it", Rihanna

Ïnsanity is a State of Mind", Hawkeye

回覆 讚好 不讚 使用道具

請問包出火嗎?

多謝分享!

Reply Agduti888 ##1 Add Thread

Thanks for sharing

Legend_HK / HK_Legend

好想去試吓,唔知有冇拍骨😅

多謝分享

谢谢

淼淼痛症#A43422 發表於 2023-2-20 20:34
谢谢

欢迎大家有时间来试试手法