[MB男同性/同志(只服務男性)] 昨晚上去大南街好多人

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

4 ?8 D, x/ Y$ k+ k5 Q
& {' f9 k5 [4 T9 E8 ]上面浴室好多人,還有人叫痛的聲音,有c兄昨晚聽到嗎?
回復 jj11 ##1 的帖子( b4 j  _! R3 T) _. a& _$ v
* d- H# q- v2 D' D2 X* i
大南街有浴室?請講得詳細點
去見識下先
點解咁多人㨂呢度gathering?有咩好?
你意思好多人係咪佢哋都係熟人?
回復 Bbahhinsusb ##6 的帖子" @7 T9 b# K3 }6 @& f, x; i- D
% ~' d" `3 y% @7 P; l. C
唔清楚
4 c- Y$ t4 }! b
嗰日還睇到 有個巴基斯坦喺廁所同一個香港人一齊離去唔知有冇下文?😄 有否師兄是當事人?
幾點多人?
人多唔玩睇多
回復 4832 ##10 的帖子
5 k9 K, b3 C9 t! X% X$ L* b" B0 p( X
有什麼好睇?
經過去睇,大部分都係老人和奇形怪狀
* q( h' P1 n4 v2 o質素奇差咁嘅環境完全冇任何意欲,無必要浪費時間
回復 tonyylam ##12 的帖子
+ U  z0 Z. V+ E4 e1 ^$ g8 e3 D5 z8 ?* _4 j
尿急去過二次,見唔到奇景
回復 tonyylam ##12 的帖子  D1 p3 A, M4 P7 k' a9 _

# d3 e' U. t* V) Pi saw young and handsome men
回復 jj11 ##1 的帖子
4 o0 z& n$ _1 f0 B% |7 b; Z2 y- p3 z8 r" V" [# T0 q+ ?
bathroom and toilet are in the same level 2, isn't it
tonyylam 發表於 2022-6-5 05:48 4 Y6 G+ c. S# V
經過去睇,大部分都係老人和奇形怪狀4 O+ I+ Z! Y8 \: o; G% i
質素奇差咁嘅環境完全冇任何意欲,無必要浪費時間

4 U; p; K. e) a0 Fd人真係奇怪d。。。。
僑偉 發表於 2022-6-7 22:05 ' W: w5 d  ~: f
回復 tonyylam ##12 的帖子' W: N# o- S' \* M, p2 M* u# P

, i2 t! l7 ]1 M+ P+ n0 Di saw young and handsome men

4 L8 }! B; E) q9 w+ J0 }間中有後生但個場始終玩唔落,環境衛生麻麻又多奇怪人  H1 x' R( B3 w5 v4 \: v
浴室開放成日有班人係果度打座,但佢哋唔係沖涼 又唔係玩
2 Z2 ^9 {+ Z# g成班齋坐吹水、飲酒食煙阻Q住晒,阻住真係想沖涼同玩嘅人。
真要去見識一下
觀塘碼頭有無人去?
回復 僑偉 ##15 的帖子
' b7 v" F8 g4 M5 }. R
1 I) V# W7 l* x: U& U' gBathroom  在 toilet上面

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 22:46