[曼谷] Fiwxxx 伏定唔服?賽後有感 冇分析 有可惜 附個人sideline 攻略資訊

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

在我未出發前上4台做功課 其實久別曼谷兩年几 玩乜都係新鮮 求其執件都一定滿意既。

不過人係貪心嘅動物 上得床來梗係拉被cum!

關於fiwxxx 首先要向 hei1987 c兄致敬.(並舉槍)

因為就睇到c兄 泰文到唔得 照樣融入當地社會 相等遊客去元朗搵一樓一

唔講咁多 呢條係c兄嘅post
https://141hongkong.com/forum.ph ... amp;fromuid=1143973

未睇過c兄嘅4月報告就睇左先至繼續 唔記得嘅就重溫一下 記住第一張相的女子!

入個site 我開google translate 翻成英文 唔係咁難明 其實重有幾個sites但呢個算幾好用

有些女係不同site 都有做廣告 有時間睇多兩個 冇時間唔睇亦冇乜走雞。

佢有多種filter 你哋自己選擇 我主要選地區 再睇相等等 搵到合眼嘅就save 左佢

唔熟曼谷嘅c兄就要研究下地圖 Sulkumvit Bangna, Rachada 其實都几方便

真係有D Indiana Jones 上身😂😂😂

網上會講明會做乜唔做乜 用Line 預約

講反伏唔伏 其實都好難講  

c兄食過的第一張相囡囡 我都食左 滿意嗎? I don’t know.

首先選相時見到另一張十分青春的中學生相 (忘記級圖)預約了下午四點半 90mins

呢個就係c兄第一張相嘅囡 同嗰張相有八九成似

到步後,係一樓一 即我地自投羅網,等左十分鈡才拉我

上到房 見到真人 著住件睡袍 係鬆身家常嗰欸 笑見鋼牙 可以用簡單有限公司英語 不

主動 可能入行冇耐 重有看來疲態畢露 原來今日我係老四 先要交上期租

跟住叫我自己冲凉  出來佢將睡袍一脫 真空上陣 食快餐一樣 吹兩下上套女上 就開始

急行軍 睇佢又好似好enjoy 佢到左 但不肯定 因為反應不甚激烈 事後佢話係 咁未係囉

咁我咪快快手結束一Q

抖下摸下 佢完全懶洋洋 冇乜回應 然後電話響 講完後 又有拉到 佢比我睇 原來個狗屎

A准 同佢卜左一單 6:00Pm  唔係吖嘛 即係佢連洗西都冇時間?

囡即時同我起機 因為上一Q佢太急我都未夠皮 自己都想再發。 點知呢鑊搞左好耐

前後上下左右都轉勻 床頭床尾 最後傳教士得成正果 抖幾分鐘 識做冲凉提前15分鐘

走人 俾左 200tips 滿意度係及格而已

個女其實都好辛苦 遇到個衰A准 可以做到卜街 黃大仙都要搶頭香 搵女都係早好過遲

呢一次算打和啦

嗰 度近運河 完事坐船去水門買海南雞 乜又係雞!

另一個fiw 伏係

https://141hongkong.com/forum.ph ... amp;fromuid=1143973

其他四個滿意的 雖然有兩個茅波 fiw 賽果係 四勝一負一和

四勝纪录如下

其他sideline sites  這裡不方便講 但c兄們可 google 下面 key words

sideline Thailand TH dek fans 一定會出到

Booking 會用Line 確認時間和package 不用予付欸 因為可能係冇料到 俾錢先會搞到

人又冇 錢又冇。有D囡見面 一陣睇啱 俾錢去馬 有D做完才收錢

有D女注明巨龍c兄要加錢 我就從來冇人加我價 你懂的😳 有D話54以上加几百 有D

話54 以上唔接, 54 係 condom size, 但即幾長我就唔知, 請高人c兄指教指教。

重有如果用先泰文Line 去開始約 話係香港來客做開場白先最好 破冰再用英文

請識泰文的C兄教我地寫 或google translate

為乜?請看我成功的第三個貼

成个site 有好几百条女等紧大家去救濟 事不宜遲 因為其他地方開放後 有大部分會遠

走星馬.港澳台.日韓了。

我就希望9月再有報告出俾大家。

多謝支持 多謝各位加分點贊的c兄

補充內容 (2022-6-4 23:36):
我用iPad  Fiwxxx 的website 轉頁時文字會亂 評語會走到另一個囡下面 圖下的description 都會 要recycle 個page 先走反正。user and review 都會mixed up. Android? computer?
回復 UncleGF ##1 的帖子

咁用心機打咁長教學文, 睇完唔加分自己都唔好意思啦
回覆 讚好 不讚 使用道具

condom size 54, 我估係講闊度 54mm 不是講長度、一般condom 是 52mm

認同!上Fiw揾妹妹唔係買大細,而係買番攤

4份3機會……中伏,千其唔好信相片同一班泰仔寫手

中伏係道理,食到好嘢係因果!

多謝師兄fiw報告!

完全看鸡运 不过主要是心态 哈哈 我下周出发 继续看看

我book女女 都是 第一个 按照经验 头香是最给力的 哈哈哈

taskforce 發表於 2022-6-3 18:55

condom size 54, 我估係講闊度 54mm 不是講長度、一般condom 是 52mm

Condom背後有寫幾多mm, 有次唔記得已經用晒,諗住用酒店果d,點知係49mm,套唔到,搞到㷫合合都要落返7仔買😂

回復 HKtraveler ##2 的帖子

多謝c兄 明知我厄分都俾 🙏😀

回復 taskforce ##3 的帖子

多謝c兄 受教了

回復 sathai ##4 的帖子

C兄講得啱 所以最後不試了 去打茅波兩次翻吃重開心。

時間多去搵亦有成就感 成日 Happy, Momo 都食到厭。

重有 小弟覺得 這種內銷市場 自由個體戶 中伏機會少D 這純粹係小弟的直覺。

回復 hei1987 ##7 的帖子

靜待c兄頭香探險鮑交

回復 190250 ##9 的帖子

邊間酒店有condom送?咁好嘢!

曾有小dom 經驗 真係冇L哂引

UncleGF 發表於 2022-6-3 23:55
回復 190250 ##9 的帖子

邊間酒店有condom送?咁好嘢!

Mini bar,150珠,你用左既話咪check out時比錢囉😏,不過果次開左盒但用唔到,晒埋果150

哈 發貼至今 先至知道點睇到各 C兄們點贊和打嘗 就此謝過!🙏🙏🙏

回復 190250 ##16 的帖子

曼谷咁方便 我從來都冇用過個mini bar

UncleGF 發表於 2022-6-3 17:41
在我未出發前上4台做功課 其實久別曼谷兩年几 玩乜都係新鮮 求其執件都一定滿意既。

不過人係貪心嘅動物  ...

用心良苦的報告

唯有睇了當去了先

UncleGF 發表於 2022-6-3 17:41

不過人係貪心嘅動物  ...

恕我愚昧,現在還是看不懂何謂fiw?是軟件app或是web site?

回復 flymonster ##24 的帖子

係本地人一樓一嘅website

54係講JJ粗度,過大囡唔接或加$

回復 bangkok ##19 的帖子

多謝c兄,

小弟是小弟 未有quali被加錢