[曼谷] Fiwxxx 伏定唔服?賽後有感 冇分析 有可惜 附個人sideline 攻略資訊

回復 UncleGF ##1 的帖子

54 係 condom size, 但即幾長我就唔知, 請高人c兄指教指教。

54係指JJ嘅圓周54mm, 即係大約2吋

回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 CPKELVIN ##21 的帖子

師兄 承教了 🙏

thank for info
good directory

fiwxxx 已经瓜左!想搵LB,有无介绍?

回復 tsthis ##24 的帖子

C兄 你打錯名了 梗係揾唔到啦!

回復 UncleGF ##1 的帖子

根据网上资料一般是指避孕套套的宽度,即把安全套开口压平得出,也就是周长的一半内,相当于宽带=直径*3.14/2所得。 常见的安全套尺寸大小,根据避孕套套的开口部直径大小可分为大、中、小、特小等四种型号,宽度54MM为大号,宽度52MM中号,宽度50MM为小号,宽度48MM为特小号。

長度你張圖咪有, 54mm係190mm長
54mm唔係圓周, 如果咁開心, 人人巨龍, 正常亞洲男性尾指都應該差唔多54mm圓周上下
睇下圖會易明d, width大約等如圓周一半, 即108mm先係圓周, 計返直徑大約係34mm
即碌9要闊過34mm就可以自稱巨龍
段估應該無泰妹開工前會攞把卡尺度下碌9幾闊先開工掛

登錄/註冊後可看大圖

newbra 發表於 2022-6-5 17:19
54mm唔係圓周, 如果咁開心, 人人巨龍, 正常亞洲男性尾指都應該差唔多54mm ...

長度反而唔係最重要 因為唔係套到落最底㗎嘛

回復 newbra ##27 的帖子

看圖識字 多謝師兄解釋

D女揸尻多過我哋楂自己 閲尻無數 一睇就知你斤刃 使乜用尺?

回復 ccbpukimaknn ##26 的帖子

多謝c兄數學重溫

newbra 發表於 2022-6-5 17:19
54mm唔係圓周, 如果咁開心, 人人巨龍, 正常亞洲男性尾指都應該差唔多54mm ...

純學術探討, 你睇返你貼果個圖, 上面嘅所謂Width其實即係個condom圓周嘅一半, 而condom嘅圓周就係對應返條JJ嘅圓周。

Condom嘅長短其實真係唔駛太在意, 除非真係差好多, 否則差少少係冇乜影響嘅, 因為如果太長, 就唔好"劣"盡佢; 如果太短, 只係拉唔到底啫。

相反, condom嘅闊窄就影響大嘞, 太闊的話好容易做做下甩左出黎, 太窄嘅"cool"得太實唔舒服, 甚至戴唔入添。

補充內容 (2022-6-5 19:22):
噢, 我終於明白你講乜喇, 我係上一個帖寫錯左, 54mm係JJ圓周嘅一半先啱。

CPKELVIN 發表於 2022-6-5 19:18
純學術探討, 你睇返你貼果個圖, 上面嘅所謂Width其實即係個condom圓周嘅一半, 而condom嘅圓周就係對應返 ...

以為ching數學真係差成咁......好在你有補充😅

btw, 原來咁多人唔識戴套🙈
套既設計係一定要笠到底的, 一來越少體液接觸越好, 二來最緊要抽插時唔會劣甩個套
所以最細碼都唔make sense咁180mm長, 真係唔明點解會有人套唔到落最底......

sor, 可能太多拋書包
再sor, 小弟腸仔一條, 唔知咁多巨龍ching, 套戴唔到落底, 係我井底之蛙

UncleGF 發表於 2022-6-5 19:13
回復 newbra ##27 的帖子

看圖識字 多謝師兄解釋

你有道理😂

newbra 發表於 2022-6-6 00:49
btw, 原來咁多人唔識戴套🙈
套既設計係一定要笠到底的, 一來越少體液接觸越好, 二來最緊要抽插時唔 ...

套戴唔落到底
巧驚驚喎

回復 newbra ##33 的帖子

腸仔 x2

感謝師兄分享

多謝各位c兄支持.打賞 加分 在此一起致謝🙏

UncleGF 發表於 2022-6-3 17:41
在我未出發前上4台做功課 其實久別曼谷兩年几 玩乜都係新鮮 求其執件都一定滿意既。

不過人係貪心嘅動物  ...

thanks for useful info

回復 AaronLeeA ##41 的帖子

師兄前輩

You’re welcome