[曼谷] 泰越無圖簡報 - 曼谷Nana R4

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

星期日晚上十一點幾,剛送走蛇記女女,見時間尚早就决定去 Nana 行下。

酒店在牛仔街附近,行路去 Nana 大約十分鐘,沿路有大約一百五十個“女女”站在街上。原本不大肯定到底係人係妖,但當行過他們身邊聽到他們用雄厚嘅聲線對話,就肯定佢地係妖。如果有興趣嘅師兄可以去看看,真心好多都好靚,比真女女更靚。

到 Nana 先去R5.  三十個女女左右,客就有七個。雖然女多但 Not my cup of tea.  氣氛幾好,雖然台上面女女例牌 hea 跳,但有坐枱嘅女女幾玩得幾放。有一枱日本人一個客坐四條女玩到脱女女啲bikini ,另一枱韓國人一個客坐兩個女女玩到女女企上張chair 再用 Pat Pat 磨個師兄塊面。

坐了十五分鐘左右轉去R4。客5個女女大約十五個。坐坐下個waitress 坐低問我要唔要 lady.  我話 No 咁佢又同我吹水。幾分鐘後又指其中一位女女問我 OK 嗎。我見女女對我笑左成晚笑容又幾甜就話OK.  

女女英文還可以, 剛開始問我 Go hotel,我想我剛剛先送走蛇記女女,所以無乜興趣,所以同佢講no go out。點知佢跟住十幾分鐘不停用手搞我細佬,又同我講 want to go out with you, we can go eat, we can go drink if LT.  於是我細佬就代我答應左佢 LT.  Drinks THB 1200.  Bar fine THB 800.  LT THB 7000.  

點知一出門口佢就話 Not hungry.  我心諗我都無話去食飯。係你自己話 Go eat with you if LT.

女女 156cm 左右,豐滿型,假石頭D波兼有疤,皮膚略黑,深黑色雲同的。有前後侍浴,唯一一讚侍浴非常仔細。帶套吹,要用KY。

1Q 後各自睡覺。五點左右女女起身話要走。我話so early 佢話 now no car can go home fast.  仲問我OK?  我就問Sex now?  佢竟然同我講LT sex one time sleep after.  我心諗WTF.  大家理論完一輪我心諗泰妹 LT 每次都中伏,自己又太耐無去玩竟然忘記左唔可以係agogo bar 先俾錢。最後都係叫佢走然後睡覺。

總結希望大家去Agogo Bar時記得講清講楚,唔好俾細佬做決定。女女錢亦記得唔好先支付。女女 R4 number 19.  我中左伏所以决定出 Number 以免其他師兄中伏。呢啲行為就係我印象中疫情前嘅泰妹嘅行為。我亦承認要付上部分責任。
哇....严重中伏 师兄节哀         
回覆 讚好 不讚 使用道具

竟然疫情咁又冇乜客 仲咁差服務

7k LT is way too expensive.  I would've said no instantly.

依個真係有d 離譜 咁既時勢仲咁既態度 仲有邊個去玩

回復 hei1987 ##2 的帖子

thank you ching report, be careful

跌錢, 服務唔好架生又一般

"LT Sex one time sleep after" --- 第一次聽, 笑Q死!!!!

一直摸西老肯定是老手拉,价格也比较贵
第一次不要lt

Hahahahah  ching 节哀😂😂

LT better confirm with the gal on how many shots before confirm go out with her!

中曬伏啦 7000 1Q 當自己MODEL咩

hobbybox 發表於 2022-6-4 05:57
星期日晚上十一點幾,剛送走蛇記女女,見時間尚早就决定去 Nana 行下。

酒店在牛仔街附近,行路去 Nana 大 ...

gogobar好難會揾到好服務妹妹!

師兄繼續努力加油!

回復 hobbybox ##1 的帖子

冇乜客, 咁快回復玩嘢態度

Go Go Bar 當景點到此一遊就算啦!

我都好小lt
多個陌生人係隔離唔係咁好瞓
同埋真係伏多

LT 之前要先問 how long and 可以做幾次
很多妹仔會欺負生客

really expensive, LT 7000

一定不要俾錢先,你係老闆想點就點,亦不用夾硬