[指壓囡囡] 【太子指壓】吹簫好夠吸啜力·尤尤

名稱: 太子指壓
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A84989-太子-特色指壓-太子指壓.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

代為轉發...謝謝大家收看!!  

入到房等咗一陣,尤尤敲門嚟到入房,年齡目測三十中左右,大約5.3”中等身材唔算好肥,波波大約34B-C Size。沖涼前仲主動服侍幫我除衫同褲,幾抵讚。前後BM都有做足,水中簫就特別令我驚喜,估唔到佢喺吹奏時個吸啜力幾強勁,都真係幾爽架。

出番去抹乾身瞓上床,由吸啜兩點開始,錫到落雙腳及膝頭,再到吹簫,剛才水中簫已領教過佢強勁吸啜力,為免被吹爆決定上套做,一招男上插到尾。

抖吓傾吓偈一陣,佢有問要唔要追多1Q,雖然最終未能成功做到第二次,但起碼唔會俾人覺得服務上不足。

還有佢放低啲頭髮比紮起嗰時好睇啲,不過可能返工時怕整濕先長時間都係紮起冇放落嚟。
回復 太子candy ##1 的帖子

thx bro
thx for report
多謝分享
多謝分享!
回復 太子candy ##1 的帖子

thanks for your sharing
support
very nice
多謝分享!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 01:09