端午達令體驗日

有8折,其實再呢個價上再平200左右。。。而家冇咩6字頭喇,6果啲基本都上曬3,3果啲都上曬7。。。
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝分享

打令服務一向唔差嘅, 不過就公式化

好文彩

回復 fan66hk ##63 的帖子

係冇咩新意,都確定服務周到

回復 jeamsely ##64 的帖子

謝謝師兄支持

阿力達 發表於 2022-6-8 17:18
有8折,其實再呢個價上再平200左右。。。而家冇咩6字頭喇,6果啲基本都上曬3,3果啲都上曬7。。。

沒錯個痴女321都變左7字頭依加囡越嚟越少好似有d返左越南

Ben404 發表於 2022-6-9 03:51
沒錯個痴女321都變左7字頭依加囡越嚟越少好似有d返左越南

321同紋身妹都上曬7,仲著see through bikini ,非常誘惑。。。

阿力達 發表於 2022-6-9 11:43
321同紋身妹都上曬7,仲著see through bikini ,非常誘惑。。。

系可惜個蚊身太瘦得個高唔係我嘅菜

多謝分享

多谢师兄分享

酷新丁 發表於 2022-6-8 03:07
Really? Did she actually show you? Even if your dick is in the way, your dick should feel some sen ...

有次私下約了她到酒店,她舖好毛巾在地上,在沙發自慰 真的噴到兩三呎外。
我和她做,可能大家都太淫,太投入,沒留意到。好像水籠頭,你一直頂住她,
她都很難噴出來。下次有機會,試下 插插下,又mun下出嚟。可能會噴到,
甚至一臉都係! 不過都唔知 幾時至再有機會lu!

回復 出刀收刀埋了 ##1 的帖子

論壇元老 [發短訊]

主題31帖子1203好友8 [結交]積分3605魄力3605 點魅力1813 點潛力17 點黃金459 兩錢5060858 元精華0在線時間334.1 小時

11樓

多謝師兄報告!

Thanks for sharing bro

rexblue 發表於 2022-6-8 11:03
尋日去完,泰妹真係服務好態度好, 千四蚊抵玩過祖記酒店妹

D1有得睇有得揀而家又平

好過酒店次次上到去都唔同樣

Lawrence王子 發表於 2022-6-9 16:29
有次私下約了她到酒店,她舖好毛巾在地上,在沙發自慰 真的噴到兩三呎外。
我和她做,可能大家都太淫,太 ...

Having private session in hotel with a girl that you and she both enjoy your time together is rare and memorable. You have to first find someone, and give her enough business in her work place for her to agree to meet you in hotel for private session. Chances of that happening for me is very rare.

Ben404 發表於 2022-6-9 14:02
系可惜個蚊身太瘦得個高唔係我嘅菜

唔係講呢個高妹,係果件靚妹仔。。。

酷新丁 發表於 2022-6-10 00:16
Having private session in hotel with a girl that you and she both enjoy your time together is rare ...

可能我習慣 每次去同一桑拿,只會上同一條囡,例如去D1就306,東A就小屁股,(比足face佢掛)!
而且每次去金池,都K房再加鐘。所以一約佢,佢就話好,可以陪完我才返工!有時早咗啲去金池,
佢未夠鐘返工,都會早啲回公司陪我。

出刀收刀埋了 發表於 2022-6-5 12:08
早兩日端午放假心思思,大概3點6個字咁上下,就上去達令。
入到場得七八條女,可能去得比較早,多數係越越 ...

$1430  同HK 食HG 差不多

回復 Lawrence王子 ##78 的帖子

306真係咁得?咁我下次試下,越越嗎