[粗人粗語] 初哥初嘗指壓

回覆 使用道具

malise84 發表於 2022-6-6 18:32
由上個禮拜開始已經係搵女手冊嗰邊問咗各位師兄好指壓嘅嘢
睇各位師兄嘅回覆都睇到心郁郁 今日終於有時間去 ...

下次同姐姐講話想試下狗仔吹, 又或者直接雙飛狗仔吹, 然後就同姐姐要佢瀨住黎插另一條, 又或者叫姐姐69, 一個瀨你, 你就推另一個車
回覆 使用道具

一仔最大好處係,你可以慢慢挑,只要你有腳骨力由下到上,由上到下去行(指各處大樓),總會碰到一個合你口味,但服務呢就見人見智,可能我大叔,靚女同常服務一般,很一般。
相對指壓女年齡一般比較大,但服務會用心好多,基本上中伏好少,只要有魔物獵人心態,呢條龍絕對打得開心
回覆 使用道具

好難投票

1仔係食新鮮感
指壓係食服務
當指壓係為左服務,樣貌身材同年紀就要取捨一下
回覆 使用道具

指壓係個大冒險,官方媒體很多,討論區都多,描述服務還可以,但往往介紹阿女相頭、身材及年齡時「水份」比較多。所以要花時間上房睇!如果自己冇返咁上下「大叔」,講真,好多女都未必吃得下。但又公道d講,每大塲都真係有d好嘅,意思係服服好,年紀唔太大(後生女真係從未見過),樣順眼。付出4百幾蚊,如果搵啱enjoy 到嘅,係性價比真係高。
回覆 使用道具

malise84 發表於 2022-6-6 18:32
由上個禮拜開始已經係搵女手冊嗰邊問咗各位師兄好指壓嘅嘢
睇各位師兄嘅回覆都睇到心郁郁 今日終於有時間去 ...

要服務肯定指壓,但唔好要求外表。
咁就乜都可以玩。
回覆 使用道具

回復 malise84 ##1 的帖子

冇見過真係後生嘅
回覆 使用道具

回覆 使用道具

指仔服務好,變相都危險啲
回覆 使用道具

指壓所謂危險啲,係因為遇到唔啱要硬食吧?不過底線係︰因為指壓服務一般較好,所以如果個小姐相頭唔得的,至少可以瞌埋眼享受服務 - - 當然呢個唔係百分百,總之玩得多,點都會出一兩次事的,只係多定少啫。

而一仔「無咁危險」,係你見個小姐相頭唔得,你可以揀唔入閘,唔使硬食。

咁又可以掉番轉頭講︰一仔一樣可以好危險,特別係你入度閘時,望住個「譚仔菜單」先知出事!但你已入閘,你畀唔畀入閘費兩舊水呢?

玩指壓,小弟都食過堅後生小妹妹的,但相頭就……唔好提了。
回覆 使用道具

指壓要打好多怪獸,稍為好些少,食得落都算紅牌新手好難book
回覆 使用道具

多謝師兄分享
回覆 使用道具

用手機回應 花花大師 #28 的帖子

師兄講得好啱,就好似有師兄講過俾你無🐰中出又話驚條女有病,吾俾你無🐰就係都要去解鎖為止,呢啲人吾會遇到好囡囡
回覆 使用道具

20幾年前,指壓妹有18/22的,當年都要400一次,今日390.。。。。
回覆 使用道具

未試過指壓,聽過有環保場,但怕年紀有d大
回覆 使用道具

Really ? 我都想玩下
回覆 使用道具

一定係太子,旺角,油麻地先有,歷史留落嚟,政府想收返又未諗到點收
回覆 使用道具

回復 littleboy15 ##35 的帖子

怕年紀大就唔好去啦
指壓4字頭都叫後生
回覆 使用道具

間中會遇到後生dd既囡入行做指壓
回覆 使用道具

之前美妙d女好Q老,我自己起身走人
回覆 使用道具