[曼谷] Fiwxxx遊記 開心分享

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

五日短遊 試左三件fiw 囡囡
同時覆桌左Kyla 同 yumi

第一位 Kyla
睇左uncleGF師兄既報告 去馬
外貌 服務 價錢 同師兄報告一樣
識中文 所以有交流 屌得更開心
本人只作小小更新 例如:酒店房間既格局
床單 廁所 沖涼 絕對好過香港既141
各位師兄唔洗怕 盡量試試
目前Kyla 回到清邁休息
Line頭像變左一個stop字

第二位 中伏記 得泰文 英文名都冇問
相片與真人只有30%相似
0中英文能力 無法交流
心諗如果有服務都算啦
結果 自己沖涼 口交求其 冇女上
完事比錢走人 1300泰銖
中伏記 冇話可說 一個字 慘

第三位 Yumi
中撚左伏 條氣自然唔順 再試過
揀左Yumi 老實講 運氣不差
真人與相片有50%以上 未到70%
雖然完全無法溝通 0中英文能力
勝在服務好 有水蕭已經係bpuns
床上口功更了得 起碼吹左5-8分鐘
“真。唔叫唔停” 搞到我本身1Q變2Q
1300一Q 2000二Q 價錢實惠 仲想點

總結:141師兄們真人報告 實冇錯
自己去闖 感覺中伏只係時間問題
一旦遇到CP值高既 不妨屌多幾次
因為賭新囡 中伏既機率都唔小
除非師兄時間好多 又具冒險精神

小弟最後把握短暫旅遊時光
分別屌多kyla同yumi各一次
希望未來有更多師兄share
多謝師兄分享 fiw 係幾抵玩既
回覆 讚好 不讚 使用道具

CHing參考完其他CHing 分享,再加自己開心分享!
讚賞!🙏👍🏼

回復 Masfung ##1 的帖子

恭喜c兄打茅波2:1 變成4:1 大勝

另掃雷一粒

好勁呀!攪到Kyla baby 要返鄉抖下

回復 Smj_djj ##2 的帖子

有探險的刺激  抵唔抵係其次

日按都會中雷呀

第一件幾正, 中伏/跌錢常有, 祝下次好運

师兄厉害 fiw 中伏也没所谓 毕竟很便宜 遇到好的 就x多几次 说得好!

回復 UncleGF ##4 的帖子

师兄这比喻 绝!

回復 hei1987 ##9 的帖子

啟蒙c兄 小弟此廂有禮了🙏

哪位大佬把网站分享一下,小弟愚钝,google了一下,Fiwxxx还有  freelancer thailand 结果都不对。。。。

師兄3盤2勝已經嬴咗

Fiw比我感覺好似去咗實驗室咁

失敗不是永恆的!

正所謂:唔試過唔知時運高
               唔插過唔知妹妹好

如果短時間旅遊,有前人帶路當然好,起碼中伏機會細(但唔係無),如果在旅途中發掘到新資源,又可以為行程添加“色”彩!

Masfung 發表於 2022-6-7 00:47
五日短遊 試左三件fiw 囡囡
同時覆桌左Kyla 同 yumi

多謝開心分享報告

回復 caonimasdo ##12 的帖子

你试试  sideline fiw   应该就有啦

暫時都算平價。中伏是難免。

係好平,唔岩相頭即走

床上口功更了得 起碼吹左5-8分鐘
“真。唔叫唔停” 搞到我本身1Q變2Q

樓主比條女吹爆咗?

爆晒入佢個口,條女有冇面黑

Congratulations CHing very successful trip

thanks ching for photo report, what site is this?

Ching Kyla 真係好似幾正...食好野