[正宗桑拿] 尖東東方水匯

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

之前去環保多D, 不過環保D囡黎黎去去都係果D, 最近都有D悶, 想試下新嘢, 最近路過見到好多年前去過嘅東方水匯, 果陣時都仲係正骨水, 唔知而家有無轉"機"呢?
好熟既客先有,仲要同女女傾海鮮價
回復 leehyalbert ##3 的帖子

師兄你去環保搵開邊幾個技師,可否介紹下?
guitarlam 發表於 2022-6-8 15:06

搵開阿Jade, Maggie, Tiffany
guitarlam 發表於 2022-6-8 15:06

去左成廿年環保都開始有D悶, 想試下D未去過或者少去嘅, 例如上面所講嘅東方水匯, 另外銅鑼灣有間皇室水療都想試下
回復 leehyalbert ##6 的帖子

皇室水療好似係正骨水
回復 leehyalbert ##5 的帖子

師兄有冇試過fion?
guitarlam 發表於 2022-6-9 11:09

師兄有冇試過fion?

好耐之前試過, 不過對佢印象唔深, 正確來講係普通到我唔會番食果種
guitarlam 發表於 2022-6-9 11:09
回復 leehyalbert ##6 的帖子

皇室水療好似係正骨水

但又聽人講過有嘢玩喎!
回復 leehyalbert ##10 的帖子

機場黎?

以上三位都可以開大嗎?
guitarlam 發表於 2022-6-9 12:09

以上三位都可以開大嗎?

環保當然係機場啦! 正確來講其實全部都可以開大
不過我唔會開大的, 咁耐以黎都只會要求用口吹(戴套)
回復 leehyalbert ##13 的帖子

E個動作要加幾多錢?我只知開大加$1000
guitarlam 發表於 2022-6-9 12:35
回復 leehyalbert ##13 的帖子

E個動作要加幾多錢?我只知開大加$1000

我知道開大最少加$1500, $1000只可用口吹
回復 leehyalbert ##15 的帖子

原來開大要咁貴……
回復 leehyalbert ##1 的帖子

咁師兄有冇試過東方棕泉同油麻地間溫莎?
guitarlam 發表於 2022-6-9 15:19
回復 leehyalbert ##1 的帖子

咁師兄有冇試過東方棕泉同油麻地間溫莎?

試過佐敦東方棕泉一次, 果次撞啱有得起机, 感覺都幾好
油麻地溫莎去過五六次, 每次都有得起机, 總体來講都幾好

感謝
回復 leehyalbert ##18 的帖子

兩間分別要俾多幾錢起機?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 12:20