樓主: leehyalbert

[正宗桑拿] 尖東東方水匯

回復 leehyalbert ##15 的帖子

會否全身除晒幫你吹?可以上下其手嗎?

係呀! 一路吹一路揸波最正,  仲試過碰啱安排到有VIP嘅room話, 可以坐響梳化然後囡囡跪響度同我口交, 真係正到無倫
guitarlam 發表於 2022-6-9 18:30
回復 leehyalbert ##18 的帖子

兩間分別要俾多幾錢起機?

東方棕泉果次埋單約千四五左右
薀莎我買左套票, $4300/5次, 每次補$430, 再加囡囡$400代支, 共$1600左右
回復 leehyalbert ##22 的帖子

咁正!正常要咩人先可以用到VIP房?如果跳埋艷舞俾你睇仲正!

師兄有冇試過叫女女用隻包魚磨你大髀
leehyalbert 發表於 2022-6-16 00:03
係呀! 一路吹一路揸波最正,  仲試過碰啱安排到有VIP嘅room話, 可以坐響梳化然後囡囡跪響度同我口交, 真係正到無倫

咁就最正囉!!!
guitarlam 發表於 2022-6-16 12:01

咁正!正常要咩人先可以用到VIP房?如果跳埋艷舞俾你睇仲正!

果次係上年,確實日子唔記得,只記得果段時間因為疫情封左好耐,環保 call啲熟客偷雞上去,因為人數不多,加上熟客,所以安排到 VIP 房
師兄真是VIP, 吃到好嘢
guitarlam 發表於 2022-6-9 12:35
回復 leehyalbert ##13 的帖子

E個動作要加幾多錢?我只知開大加$1000

$1648 1.5 hr massage + handjob

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 20:04