[港島走地G] 半年做一次

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

! l2 ~" b% I% i& h% W
3 k9 k  e& O3 @
) q5 z/ i6 Q; s唔知大家有冇定期做測試呢?  如果大家有持續與他人發生性行為,小編建議你每半年上嚟中心做一次比性病快速測試。2 `+ H  u$ e- i+ c
為自己、為家人,記得定期做快速測試。做完就知道自己係唔係安全同埋健康。
. E2 p, g4 e: D1 ^3 o就算要去玩,都要玩得健康玩得安心!
( U" C- v+ f5 S5 x9 dCHOICE再思社區健康組織同你分享:
6 E/ R: f$ |( m3 u3 ~1 L其實性病/愛滋病主要經由不安全性接觸(如:口交、肛交及陰道性交)、血液接觸、母嬰傳播而感染。感染了性病未有正確治療會增加感染愛滋病的機會。口交時必須使用安全套。。另外,定期進行身體檢查/性病測試能保障身體健康。我哋提供愛滋病毒/梅毒快速測試和性健康諮詢,免費、不記名、保密。對性病有疑惑,歡迎隨時聯絡我哋傾計㗎,一齊保護自己和身邊所愛嘅人!依家我地再思開咗一個新的再思圍爐TG群。快啲加入我地一齊係group 入面傾計啦,有任何問題都可以係group問我地架。, C& H6 ]- p# D; b' v6 v
再思社區健康組織
3 @& s" T1 M; p電話: 31889024* G) x; \4 ~& `5 G7 }! C! I$ g3 t
whatsapp/signal: 64248126( @# ?, K. x1 X+ w) n5 G! A
Wechat: choicecare
6 ?) N) p5 A/ ?0 |0 F2 s" [! p, ~- zInstagram:choicexhealth
2 r- e4 _  f5 ^! \8 tTelegram:choicexhealth; T4 r; }/ N  X7 `
地址: 旺角弼街9-15號恆利中心302室
5 H8 @; Z! F+ u% |) f#Condom #Sagami #Okamoto #Durex #岡本
- `$ P& z+ z" R& u; b#安全套 #KY #Lubricant #免費 #Free #0.01 #大碼1 O* x( p4 j; A# m
#HIV #AIDS #Syphilis #RapidTest
#愛滋病 #乙型肝炎 #梅毒( _  O$ N8 i. s& i# b
#快速測試 #性病測試 #再思 #PTGF #PTBF #CHOICE #sex #hkcouple
我地提供的自助測試還有小量名額,如果唔想特登上來中心的巴打們,可以登記google form並索取我地嘅自助檢測套裝
唔做測試就唔會知自己係唔係安全,記得準時做測試
多謝分享
回復 choicehealth ##1 的帖子
2 K. X4 w; a: L6 f, b
& p6 g+ m/ n4 P$ G" \! c! W$ l個個禮拜食🐔🐔,身體健康冇問題嘅。
回復 53545354 ##5 的帖子
. P, p0 n: c+ \9 Y0 j' f: w6 ~# w5 j
師兄你可以當係身體檢查,檢查完知道冇事咪可以食得更開心

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 09:53