[援交女友(PTGF)] PTGF vs 一樓一 vs 酒店預約

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟從來未玩過PTGF, 想請教呢度有經驗既師兄,約三千蚊1Q既PTGF,服務同服務水平一般黎講比平一半既酒店預約囡囡或更平既一樓一有乜分別?亦即係比多啲錢得到既係乜?同PTGF係咪都係齋扑野?三千蚊唔會包埋同你行街食飯啩?因為最近在TG見到好多PTGF,勾起左好奇心。有無師兄試過約TG啲PTGF出黎?啲相通常遮晒樣,見到真人可能會有好大落差,會唔會去開房前叫對方拉低口罩睇清真人?如果唔符合預期,大家係咪即刻走人?太多問題,請多多包涵。
我都未試過ptgf
! q3 v/ s% {7 \* N/ E; w3 K小弟比較窮,有$3000寧願去幾次141好過
小弟未試過, 斷估所有嘢基本上要打個7折
話明 PTGF 更係嫩口架啦 (大部份)~ 又陀地
( F) o! c+ ^) Y) k
* G( G$ S% s$ f" G6 b酒店點都感覺上日日都畀人吉 PTGF比較少多數一星期幾次' P% R3 W* v3 g* h0 f$ F
" W3 Y3 b" R/ }5 g+ @; d) d" w: O" b/ Q
141更加唔使講啦  中女多陀北, 北佳是~

2 d2 q( @; {2 d9 {) k+ M早10年前ptgf就真係嫩口) j; K4 o) p, ?& y
而家嫩鬼 全部9成貨不對版
一世無運行 發表於 2022-6-8 16:32
9 y& ]. {# ]  e6 N5 s早10年前ptgf就真係嫩口
* k- v; X  T" u$ q9 {而家嫩鬼 全部9成貨不對版
5 l% S5 I* [' w* ^& X5 Z3 ~# w
成日要你貫相入左錢就block鳩你
一世無運行 發表於 2022-6-8 16:32
1 b& \# [0 E" w% O. e6 N早10年前ptgf就真係嫩口) ]# V- [* }) [: @( L$ M6 W
而家嫩鬼 全部9成貨不對版
6 U8 }) ?6 Z3 Y! O$ @( u4 ?, `
最好笑係有個我唸算幾紅嘅ptgf- C$ ?3 x8 p, u
早幾年問佢幾歲 佢答24# \" M* W9 B$ ?
幾年後再問佢 都係答24
而家既ptgf 就唔知3 h" F7 I4 h: B$ m  ^' N8 a
幾年前玩到無哂引衰撚過141- P) G) ~' [  n5 ]
回復 djdarkfloyd ##1 的帖子
$ j5 d( ~$ P3 ]0 ~. Z6 P. |: Z4 S1 |( U
試過好幾次,個人覺得浪費時間,好多中女,d相好多唔對,叫佢俾相8成無樣!又試過約唔同但同一條女.你開定房約,唔啱又要跌路費,再約過,一來一回又個幾鍾,再來又唔得咁就半日啦!正常搞完就走,你以為仲同你慢慢吹水談情咩!而家咁既時勢玩少d好過.
唔好再浪費錢和時間係TG 啲PTGF.  
跪求正常TG的PTGF.
WalterSmith 發表於 2022-6-11 10:32 ( L& u* Q6 J  q$ N
跪求正常TG的PTGF.
6 t# u' c- l7 L' s& W" D. f+ [
點會網上搵到正常TG ptgf
2 S1 k" P8 g0 {7 E% v有正常既都比班友圍內私有化玩啦。要益外人?5 G$ g) D# ^; o1 d
我識有個老友。出黎玩開廿歲頭o靚妹仔
9 Q( `  T3 `, @  W+ z1 i% J6 w5 }每次使幾千~我問佢點樣認識到番黎。佢都話係搭上搭有相熟蛇頭介紹3 g- }( B* w* Y, g% f- Y
5000先一Q。。陀地妹~有紋身B波仔~服務正常~啲女係揀客做
1 @- r& j) _) u' J  ?& y: E: L個市場需求咁大。供應其實得圍內幾十個o靚妹、仲要係兼職
  S* B, z: L8 m4 J玩呢d野一係你就富豪級。一係你就識人介紹4 [; D% S8 \: ?8 J+ x( [7 J
如果唔係點輪到一個外人享受到
* O2 ~+ B) R; k5 h
djdarkfloyd 發表於 2022-6-8 05:24 ! F1 C$ [, O0 V/ r0 v& o" i8 w
小弟從來未玩過PTGF, 想請教呢度有經驗既師兄,約三千蚊1Q既PTGF,服務同服務水平一般黎講比平一半既酒店預 ...

* f: ?, R" ~( |* `PTGF 通常都係港女,豬扒扮上菜,$3000 去酒店預約囡囡可以玩 2Q 啦,服務一定好過 PTGF。再唔係既搵個 141,反食幾次玩熟左有感情,一定好 feel 過 $3000 玩一次。
回復 ucc ##14 的帖子1 ]4 Q; T, L# m- O- x1 Z
+ Y, p! X/ Q( M, F8 d' `  D1 h
i agree with your point  
patrick_bmw5 發表於 2022-6-13 16:10
" e  o9 G) {/ {0 S  ]) F回復 ucc ##14 的帖子) G" d+ K( o, l& k

: t1 ]: U# i* ]' K3 ^$ P% b/ }i agree with your point

) k( q. d4 U9 a8 E2 K7 Y/ A" P :handshake
三千都幾難搵到個好嘅ptgf

" Y7 n8 p! Q: ^0 M; `3 q4 [4 I6 @8 U正常ptgf 2千就有 ,3千你預計a準女多 ,記得不房等,不比訂,lobby等為好,保障左自己先 ,同埋ptgf你預假相多,遲到(1~2hr)/飛機  2次就中1次。通常食過同1女2次以上就叫熟客,先會有返d正常服務。如果生客服務就祝君好運  試過比2千幾 入房到出房只係15min 完全未硬就要你上,之後話你唔得完事……條女廿頭 搞到以後唔敢再食太後生既。
1 Q) L' S+ M! A: C' u% p( V總括食酒店女 起碼服務同質素叫有保証少少& C6 v4 u$ R5 ~2 p
回復 小維維 ##18 的帖子
, q& U; ^% G5 o! G3 _& r4 {- g- @% e* i) k9 e. |
Bro, do you have some contacts of hotel girls?
去spa好過,真係自己做嘅ptgf難搵

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 08:55