樓主: djdarkfloyd

[援交女友(PTGF)] PTGF vs 一樓一 vs 酒店預約

2 b  f9 z6 |0 X) L% A" g& N$ U可以同你講 冇分別
! ?# \% a- y/ K( i% F# CPtgf 賣點撈女 賣young 又唔係成日做 咪可以嗌貴d囉!
本帖最後由 fkoff_loesrpool 於 2022-6-30 21:10 編輯 - c: J- L! x# ^# h- g

8 Q4 n+ ^/ o1 Y3 D想問各位C兄約PTGF 流程係點?,係咪叫你點數卡通常都係伏?
小維維 發表於 2022-6-14 17:50
9 j* t$ V: s+ c0 J! \5 G正常ptgf 2千就有 ,3千你預計a準女多 ,記得不房等,不比訂,lobby等為好,保障左自己先 ,同埋ptgf你預假 ...
4 g5 [7 V9 t3 B( E" X8 l
周圍都係伏。早日開關,等啲仲衰過搶嘅妖怪落地獄
ptgf 2千多數係中女
fkoff_loesrpool 發表於 2022-6-30 21:09 0 `( Z; {# f1 O6 q
想問各位C兄約PTGF 流程係點?,係咪叫你點數卡通常都係伏?
" J$ M: Q) l1 x9 Y* w
買點數卡唔使諗,即cut線,呃錢野,根本冇女,買完叫你再買,唔買扮黑社會兇你。正常梗係現金交收啦,點會要買點數卡?只有一個原因係佢個人根本唔係香港
愈來愈貴
其實141好過" D( l. i0 a, N
大多態度好
, |$ s/ L7 v. P8 ?3 H1 y7 T- b9 ?出來玩要求技術多過要後生
' b; i7 z' i' m0 S) K好彩撞到個啱key可以玩多幾次
% A" j1 i+ M& ~# n5 W2 v熟咗玩咩都得
未試過,恭喜師兄成就達成。
她們有個共通點 - 都是雞
  S# X2 s1 f0 B; h9 U有錢使多D,無錢使少D ,樓主唔試過唔心熄

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 10:39