[沉船分享] 以為上岸…

其實我都聽過唔少歡場的沉船故事
我自己就盡量避免沉船,因為無錢那有資格沉船
最多做朋友吧

很多歡場沉船的人是實力派的有錢人
大多送樓,再每月給生活費

現在閒閒地一層較似樣的樓都500至1000萬
回覆 讚好 不讚 使用道具

咁你想唔想溝通?想就暗示你知情。
另外你接受定唔接受先?如果唔接受,就say拜,
因為如果係堅,將來肯定都會用身體再賺錢,
預判佢解釋都係要急用錢,唔想給你壓力先偷偷做,內心是非常愛你的!

DICTATOR 發表於 2022-6-17 14:51
咁你想唔想溝通?想就暗示你知情。
另外你接受定唔接受先?如果唔接受,就say拜,
因為如果係堅,將來肯定都會用身體再賺錢,

呢d 女,劇本都一樣,班死老千,天放

你沉佢就預我有一日會繼續做,因為佢地慣左洗大,跟本好難養到佢地,佢地搵錢快過你,你真係愛佢就要搞受,唔接受的話就分

比錢搵過個!完!

回復 tony2 ##41 的帖子

有些有錢人五十幾老婆生吾到小朋友, 都會這樣包女生仔, 有相好收山住九龍城做湊仔婆(生兩件), 月入十萬有車有房了. 有錢佬幾個月先見一次

Rave-ray 發表於 2022-6-18 20:19

有些有錢人五十幾老婆生吾到小朋友, 都會這樣包女生仔, 有相好收山住九龍城做湊仔婆(生兩件), 月入十萬有車有房了. 有錢佬幾個月先見一次

有錢人就是可以這樣,所以是看那舊錢夠唔夠多,夠多囡囡咪收山,上岸唔做

咪臭係...雅典娜都係咁...一邊同條仔一齊, 一邊同我中出...仲比我過夜搞成晚....

方歌吟 發表於 2022-6-19 18:43
咪臭係...雅典娜都係咁...一邊同條仔一齊, 一邊同我中出...仲比我過夜搞成晚....

師兄你仲未放低呀🤣🤣

ashleyyoung 發表於 2022-6-19 18:58
師兄你仲未放低呀🤣🤣

係喎,痴心情長劍

我都有個相好2017識佢,2018話我知上岸吾做,2021俾我洗樓時重遇,重遇後都食過幾次,佢話條佬俾錢少吾夠洗,其實揾女友真係吾好喺呢啲地方,傷身加傷心。

fwing120 發表於 2022-6-20 15:54
我都有個相好2017識佢,2018話我知上岸吾做,2021俾我洗樓時重遇,重遇後都食過幾次,佢話條佬俾錢少吾夠洗,其實揾女友真係吾好喺呢啲地方,傷身加傷心。

信佢地一乘都死,全部想掠人水

fwing120 發表於 2022-6-20 15:54

係!學就哥話,一日係雞,一世都係雞,係呢度有件廢老打手,為左吹棒某件病G臭雞,既然吹棒到隻臭雞人格高尚,話佢好識關心人喎!
仲有人地放唔放低,關你九事咪?

賴華剛 發表於 2022-6-20 18:01
係!學就哥話,一日係雞,一世都係雞,係呢度有件廢老打手,為左吹棒某件病G臭雞,既然吹棒到隻臭雞人格高尚,話佢好識關心人喎!
仲有人地放唔放低,關你九事咪?

佢地做g冇問題,職業一份,只要是勤勤力力,–定賺到$,問題是有D臭 G,騙財騙感情,G 渣.

benchauchau 發表於 2022-6-20 18:07
佢地做g冇問題,職業一份,只要是勤勤力力,–定賺到$,問題是有D臭 G,騙財騙感情,G 渣.

係,好能多都係咁,有D仲要請埋呢度D廢老打手,定時定後响度幫佢吹好及護航!至能憎

Rave-ray 發表於 2022-6-18 20:19

呢啲女就算有人包起,一樣出面有其他男人,佢哋會搵啲後生有型靚仔拍下散拖攝時間,所以正常普通男人又冇錢又唔係有型靚仔係冇可能食得住佢地。

人地原本嘅職業係雞,你同咗佢一齊就唔俾佢「返工」
做得雞都唔慌有其他搵錢技能,有一日佢唔夠錢洗,
又要瞞住你返工,關係越走越遠,
不如大家開心見誠,仲可以長久啲,
男人屌得爽會沉船,女人唔同,可以做到純賣肉體,
你頂到就頂,頂唔到就回頭是岸,唔好逼娼為良,
多人夾錢養一條女先符合經濟效益,
你一個人包起一條女,用又用唔盡,不如益吓其他師兄

記得之前有141吹水,话有个中坑熟客想包佢,有楼有舖可以養埋佢个女。141问佢锺意佢D唛,中坑话锺意同佢倾偈喎。
个141吹吹下同我讲:我吊佢老毛臭西,个麻甩佬次九次扮熟客,吹水過L曬鍾唔九走,吊佢老毛唔能加錢,跟L左就真係吊佢老毛。
(呢番粗口成日係我耳边出现)