[曼谷] 久違的曼谷9天之旅-DAY 2&3 試鐘員

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

返左香港隔離之際, 公司好多野做, 加上仲懷念緊泰國嘅生活, 個人有D抑鬱, 都唔知幾時可以再去泰國, 諗返起疫情前真係個個月都飛泰國玩,
希望短期內隔離日數可變3天, 咁就可以計劃下一次嘅旅程, 回歸正傳!

[B]DAY2 4500 DELUXE ROOM, tips 500[/B]
由於食錯野關係, 成朝肚痛, 本身約好左daisy dream 尋日條女3點鐘, 玩頭鐘, 點知佢話行緊入舖頭之際, 俾個新加坡客睇中左, 要約我4點半,
聽到個刻確實有D失望, 畢竟期待左成晚, 可以玩得放D, 不過又可以點, 見都係等多2個鐘, 於是係酒店訓下覺, 差唔多就去左搵佢.

見到佢, 我當然同佢講返我都好失望, 佢第一時間同我講SORRY, 就拉住我手就入房,

可能囡囡內疚, 入到房第一時間就係黎個濕吻, 囡囡想就地幫我吹簫, 但出門前肚痛完, 又未沖涼, 怕尷尬Stop左 :)

前戲後, 囡囡似乎想用手幫我出左第一Q先, 手口並用刺激龜頭, 一開始係爽嘅, 去到後半段得返痛, 加上我回氣要好耐同肚痛唔舒服, 所以同佢講返話1Q得啦, 唔洗兩Q, 囡囡解釋返話, 唔想用袋係因為舖頭個D袋好厚, 冇感覺, 我話試用我個D啦, 今次買左杜記新出個隻001, 真係幾好FEEL, 出黎玩最緊要安全, 佢唔驚我都驚.

因為囡囡做開gym, 屎弗夠晒曉, 狗仔式出最爽!

完事囡囡提我星期一記得應約, 老老實實我唔多想去, 怕泰國仙人跳.:)

是日個肚唔多舒服, 最尾一支公去左SOI33嘅 七輪燒肉食完晚飯就返酒店休息.

登錄/註冊後可看大圖

[B]Day 3 NURU試鐘員 & AURORA 33 CAKE[/B]

訓醒起身, 個人好想去玩NURU, 因為前日係SOAP玩得唔盡興, 於是10點零就去左DOKI搵老闆娘,

上左去其中一間房, 見到老闆娘訓緊覺, 坐係床邊陪佢傾下計, 傾傾下發現床邊有支震棒, 就笑笑口佢做咩要用震棒, 岩用可以用我個支.

老闆娘竟然話好, 仲講話最近黎左個新囡囡, 想train下佢, 叫我幫手做試鐘員, 我以為佢講笑, 就同佢講, 好啊.

轉頭老闆娘就落左樓沖涼, 我係佢間房ON99玩電話, 正諗住走人之際, 佢就帶左條囡上黎就話開始,

條新囡好似叫NANNY, 真波不過得B, 有肚腩, 樣子OK, 不過唔係我杯茶,

不過既來之則安之, 唔洗錢有咩所謂.

過程都係 被 除衫除褲, 訓低, 幫你沖涼, 不過今次係一左一右, 老闆娘同我濕問, 另一條同我吹

反轉, 聽到老闆娘同囡囡一堆泰文加幾句笑聲就問我READY未, 我都未出聲, 就二話不說叫我趷起屎弗, 一個玩毒龍, 一個吹奏, 睇AV睇得多,

平身真係未試過, 由於太爽嘅關係, 唔洗5分鐘就走火.

轉身, 幫我沖涼, 老闆娘示意新囡幫我戴套上, 本身想拒絕, 因為要回氣, 但囡囡堅持, 冇辦法都要上馬, 可能囡囡性經驗豐富, 周感幾差, 點坐都坐唔爆.

最尾同老闆娘講想放棄, 老闆娘唔肯, 叫我訓低, 幫我除套吹簫, 老江湖真係唔講得笑, 雖然唔夠15分鐘前出左1Q, 俾佢吹唔夠10分鐘我又爆多次.

完事後好滿足, 雖然做愛出唔到有少少失望, 但做試鐘員又確實係一個難忘嘅經驗!

***其實我唔係第一次做試鐘員, 2019年去過一次, 老闆娘三更半夜叫我去佢舖頭做MODEL, 個時係2條新囡加埋老闆娘3個, 玩4P.

老實講賓周得一條, 玩得幾多個***

[B]AURORA 33 CAKE JACCUZI ROOM 2800 & 500 tips[/B]

雖然朝早出左兩次口爆, 但都想黎多次正常出野.

聽朋友介紹, 以前PURUPURU冇左之後, 有部份囡囡去左呢間返工, 一部份就去左PURUPURU舊址嘅AURORA BKK.

係LINE睇相得3條女得閒, 一個係NANCY, 一個係cake, 一個係donut,

再上官網睇囡囡三圍, NANCY 幾靚, 但177CM高, 比我高, 我接受唔到, donut個波又太假, 於是就揀左CAKE, 車頭燈夠大,

去到坐低, MAMASAN係台灣人, 識講中文, 老闆當然係日本仔, 見到囡囡的確有D失望, 真人皮膚黑D, 有腩, 但屎弗夠大, 波有C, 真波.

揀左JACCUZI, 囡囡幫我沖身, 有水簫, 但我冇咩感覺, 但摸住真嘅奶確實係幾正, 沖完涼就上床扑野, 囡囡屎弗大緊係要玩狗仔, 但可能今朝出左兩Q,

插左20分鐘都出唔到, 見冇咩時間, 就叫囡囡趴低玩滑石後入, 超爽, 好快就爆第3Q, 完事後,囡囡訓床邊陪我吹水,

囡囡話佢以前係HUAI KHWANG個邊D泰國浴返工, 因為疫情被逼黎返工, 話自己冇咩客人揀, 因為客人多數係日本仔, 佢地鍾意瘦D嘅囡囡

吹完水就沖涼走人. 囡囡叫我兩日後去搵佢, 因為泰國浴6月1號可以開返.

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

夜晚去左soi33 食左個七星雞拉麵就返酒店, DAY 3完

掂,點做到試鐘員
回覆 讚好 不讚 使用道具

正喎 做試鍾員

VIP, 好想試 謝謝分享

試鐘樂趣羨慕不已

Doki VVIP 喎師兄 想問下點樣同老闆娘發展到咁熟

師兄分享真讓小弟羨慕

回復 小喇叭ABC ##1 的帖子

勁啊c兄,3P 4P係咁玩,下次叫埋全店囡囡一企玩

师兄厉害 多谢 report!

試鐘員係夢想

試鐘員,爽呀

C 兄、睇嚟你有好多故事喎!快啲開個專題報告。

小喇叭ABC 發表於 2022-6-9 00:21
返左香港隔離之際, 公司好多野做, 加上仲懷念緊泰國嘅生活, 個人有D抑鬱, 都唔知幾時可以再去泰國, 諗返起 ...

師兄識揀DD,DD最近呢班新妹妹好正!

而且硬件已經赢晒!

Smj_djj 發表於 2022-6-9 03:13
Doki VVIP 喎師兄 想問下點樣同老闆娘發展到咁熟

以前差唔多每個月都去, 每次都會帶手信俾佢,
加上佢當初開店時, 我介紹好多朋友同生意俾佢.

师兄你玩的很happy!

精彩绝伦

What a great opportunity to try with trainer

awesome experience! thanks for sharing!

They are so nice

能去風流⋯⋯真的人生樂事!