求極高真實感飛機杯

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

求極高真實感飛機杯 宜家果D只係震 一啲都唔舒服
1 @5 t$ ^6 k) F" u9 J4 n有沒好介紹一下 謝謝 祝大家日日有得出
大魔王系列 買正常硬度 有子宮個個
' }! C7 `6 P5 e- {1 @; w: w% c5 I  n2 H" c# }
浸完熱水 同真人無異: ~0 O; |8 o3 {( G& v9 Z. R3 j
0 y( {0 P* \- r2 n, C8 S, m! {
超軟同軟 感覺一般
回覆 讚好 不讚 使用道具

; E6 f+ C( L0 M" A# \& w* BKokalo
! w  f5 h4 D7 R5 X9 m/ p, v) j' Z% a% ^* u. D1 D
Fillo8 r$ ^2 X: Q$ X0 r
3 e7 b% F" ]" v3 o
Arkhe

好奇一問, 你哋玩JJ 杯, 會唔會用套玩? 衛生D

一般唔會囉, 啲野自己用🛫

老實講,除左講價錢之外,都要睇玩法 細佬之前買個老美入水既,發現浸暖水先玩係唔同啲⋯⋯當然啦,講紋路,NPG出既算頂級,唔計Fleshlight

請問邊個名器系列好玩, 睇過橋本, 葵司

比較鍾意刁真系

dhanamichi 發表於 2023-5-14 02:16 , X. s8 Q# n/ @( {4 h
請問邊個名器系列好玩, 睇過橋本, 葵司
, w' L" b& `& E- ?1 n# a$ l
名器之証明係npg 皇牌 所以一定會玩) {* e( J$ @/ c) B
如果玩得多會慢慢轉玩動漫名器
! B4 K9 X, [- V! x例如toys heart 少出油
! k: \9 t8 E/ a7 E% Ag project紋路都唔差

動漫名器好玩好多

回復 hungyiu ##4 的帖子
6 B; [2 P" k8 O4 ]
) }- z! h: }' [. r; f! G會用熱水清洗下,平時都少用套😂

hklui 發表於 2022-6-11 23:56 / m' d5 v% n3 _6 F
大魔王系列 買正常硬度 有子宮個個" H& y9 V6 Y5 R
) @; l: |" E/ x. e- Y5 c3 R+ N
浸完熱水 同真人無異
: c$ x+ e9 h/ K5 L
看完去查了一下,這系列價格還不便宜喔!!

好多都不衛生

多謝分享

多謝分享