[曼谷] 報復式食女 暴乳環吹警告 此帖只合心如止水師兄收看 慎入

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

剛從泰國回港, 完成兩星期報復式食女加扶貧之旅, 每曰起碼兩三q.

曼谷 soi 7 好多酒吧被封, 應該係之前被police發現3件未成年少女, 最細只有14歲, 可想而知泰國經濟有幾差, 即時展開扶貧工作去酒吧仔掃場, 成功請救3件20-22歲女大學生或失業少女回酒店 long time, 3件都係只下海幾日, 個件20歲女大學生, 我係佢第一個客 long time, 也都唔識任我舞, 我企係度比佢環吹, 佢就捉住我雙腳下下深喉頂到盡, 佢吹左幾分鐘濁親左幾次, 我心唸唔駛咁搏命, 好有 av feel, 同佢出左3q, 第二朝11點至走, 我比 500B tips, 佢開心到又飛撲過來大車.

另一件22歲失業少女, 身形矮小但有真 c cup, 陰道好短好窄, 鮮 pink 鮑陰蒂好圓滑, 仲俾我影相, 我半隻中指頂到盡佢妹妹, 抽插佢時佢慘叫到飛起, 越叫得大聲, 我越 high 抽插得更大力, 好有強奸 feel, 事後翻睇動作片, 好肯定佢叫聲係真, 慘叫表情完全無變過.

有玩近期熱門 fiw, 在香港巳做大量功課, add 左成 10 條女備用, 搭的士去佢酒店, 真人7成, 但肥左2個 size, 都有小小波咪入閘, 條女近零英文難溝通, 服務無乜唔俾 kiss, 出唔到叫佢 hand job 完事, 當半跌錢, Fiw 的 review報告就算資深玩家出的都係信唔過, 原本唸住唔再玩 fiw, 但到曼谷最後一日唔想週圍行, 見到呢度有師兄食過條 fiw 女好評, line p 圖好似幾索, 但去到見到真人, 嚇到即時掉頭走, 好彩最後在日按食到好野定驚, 至有完美結局.

我覺得fiw只適合長居泰國人仕, 搵幾次實有一次正, 或者獨沽求洩, 一試無妨, 網上照騙多, 跌錢事小, 餓左兩年幾, quota 好寶貴.

都係要見過真人先入閘, 尤其我對顏值及身材都有小小要求, 曼谷都係日按 cp 值最高, 30-40 min 都係千幾B, 試過正就 outcall 返酒店, 今次我 outcall過兩條女返酒店, 兩q至無限q都得慢慢玩, 爽爆.

Happy massage 去左一次, 我只有一件想食, 享受唔到3P 優惠.

部份相片係由4k 超高清愛情動作片剪輯而成, 最精彩部份會轉為 gif, 翻睇動作片可為女女定翻食指數, 仲有大量史詩式愛情動作片要處理, 有圖有真相, 各位ching 睇圖自行聯想.

愛情動作片只供自己回味, 為免二五仔拿相尋人, 女女身份不便公開.
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
C兄真係開心
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 supnew ##1 的帖子

Very nice and you are so lucky!!  Thanks for sharing!!

好羨慕,可以咁盡情歡樂

師兄報復成功wor 恭喜

樓主啲圖4仔咁, 敬佩敬佩🙏

個長髮女好似幾正

大開眼界 陰莖陰莖 香港村西透

弓起樓主有仇必報 #@x*舒服哂

师兄厉害!!                             

餓咗兩年幾 真係要報復 睇完C兄報告 心如止水都頂唔順 晏啲真係要搵個囡囡救火先得

謝有相超正報告
大學生我都 like哈哈, 小酒吧在哪?

回復 ii882000 ##2 的帖子

thank you ching's sharing, FIW really no good

回復 supnew ##1 的帖子

C兄,玩咗13個女?照片總共13號女

c 兄真識玩
thank you sharing

可以咁盡情歡樂,好羨慕

人生得意须尽欢

羡慕师兄艳福不浅啊

無錯試過ARM 就OUTCALL,再私約  HAHAHA

supnew 發表於 2022-6-11 02:11
剛從泰國回港, 完成兩星期報復式食女加扶貧之旅, 每曰起碼兩三q.

曼谷 soi 7 好多酒吧被封, 應該係之前被p ...

Fiw約咗不等於一定要入閘

如果打開門唔對路可以走人,講一聲Sorry就可以

入咗閘服務差另一件事,

到處埸所都大把有人靚但服務差

所以Fiw不一定適合居泰港人而不適合港遊

支持師兄分享及期待師兄再次出征泰國!