[賽後報告] 泰越無圖簡報 - 胡志明金記

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

星期五晚,預定要去維記KTV。一心以為而家無遊客 KTV 應該無人去。又費事硬坐到十點半至可以帶女女出街,所以决定九點至出發。但今晚下大雨,最後等車等了三十多分鐘,再加上天雨路滑同塞車,最後差不多十點至到達維記。

維記我自己未去過,似係疫情前最好玩的KTV,點不知到達時竟然無開門,馬上叫車改去財2記。頭先坐車沿途見財1記同財2記都有開門。到財2記落下小弟問我有無預約。我話無,佢叫我等等,幾分鐘後佢話唔好意思,今晚星期五全滿無房。

正當我準備轉場去財1記,踏出門口叫車。旁邊隔兩個鋪位個小弟就問我係唔係要去KTV。原來佢個位就係KTV。我本著試下新店嘅心態就入咗去。

間KTV叫金記,之前去胡志明都無留意,睇裝修好似幾新。我同小弟講我一個人要細房就可以,但佢帶我去間房大到可以坐二三十人,佢話無細房,但會收我細房價錢。然後 Mami 就同我講解收費然後就帶左十條女女俾我睇,佢話而家十點幾其他女女己經坐咗枱,就剩呢幾位,所有女女都可以帶走,同識國語同英文。食用率得兩個,我選了有笑容那個,跟住佢同 mama 都叫我坐多個,女女提議其中一個高大威猛嘅女女話佢地 friend 會好好玩,於是我就坐兩個女女。

兩位女女的確幾好玩,全程無冷場,個DJ仲要識廣東話同唱廣東歌,最後玩到一點幾同佢地去宵夜。費用 Drink and room VND 2,500,000 mami tip VND 500,000 高大女tip VND 500,000 小弟 tip 200,000 另外DJ好玩所以我 tip VND 200,000 ST VND 3,000,000 LT 5,000,000 己包女女坐枱費。原本 Mami 有話女女枱費 VND 500,000 會走枱,VND 1,000,000 就唔會走枱。最後女女無走枱都無屈多我VND 500,000,夠老實。

女女155cm,目測二十中佢話二十九。細细粒,C cup 假波,皮膚白滑,浅啡色細的細雲,態度好,主動前後侍浴,有無套吹,第二日九點幾起床自動去沖凉再1q。

總結個場硬件好,mami老實,女女好玩但quality 較差,可能因為我遲去所以啲好野無晒,下次去胡志明好大機會再去。
谢谢师兄的报告分享…
Thanks for sharing. Need to visit Ho Chi Minh.
多謝師兄分享
多謝分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享. Address?
多謝師兄分享
感謝大大分享
請問有店的地址嗎?
感谢报告
樓主咁鍾意玩KTV
有無幫襯nuru 介紹下
回復 hobbybox ##1 的帖子

感谢报告分享
謝謝分享
Sound like another choice in the future
VietnAm is better than this
多謝分享.可以参考。
回復 hobbybox ##1 的帖子

多謝分享!
師兄可否pm地址和店名,萬分感謝!

加錢唔走枱,係咪真係咁好生意呀.
好生意又加價 ,生意唔好又加價.
都真係要搵多d先好去玩.

多謝報告
多謝師兄分享
谢谢师兄的报告分享…

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 00:48