[指壓囡囡] 新浪漫38D巨乳漪漪,服務態度一流

名稱: 新浪漫指压
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B72981-荔枝角-特色指壓-新浪漫指压.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

入房等咗一陣,漪漪嚟到,年齡目測30中多少少,5.5”左右的中等身材。即刻驗貨試試嗰對38D,非常大軟熟好揸。佢仲服侍埋我除衫除褲幫我掛埋,解埋佢個奶罩波呈八字型仲望到有啲青筋添。

一齊入去沖涼,教好水溫塗皂液,咁大對波做body可以好強烈感受到嗰兩團肉球喺身上磨嚟磨去,水中簫做埋,有含埋暖水去吹奏,我以為會玩埋夾腸仔,不過佢話浴室細留番出去先玩。抹乾身後有問我做唔做後面,我話唔需要後就瞓低,佢又問我敏感位喺邊度,我開玩笑手指住個嘴,咁就考到個牌喇,都幾重型添。之後先開始錫我lin同上半身,到下面啜咗我幾下蛋蛋再吹奏,到佢瞓低等我嚟玩下,摸佢下面同埋揸嗰對38D,兩粒lin頭俾我又啜又搓扯晒lin旗硬晒,漪漪問我上套好唔好,就照佢意思,男上女下大M字腳有呻吟聲,車住過終點。有問我要唔要去沖沖身。

出番嚟我諗住都係休息一陣先,點知佢話叫我唔使抖,馬上即刻開始第二波,慢吹、快吹用盡所有功夫,可惜都係整唔番醒細佬,佢先提議幫我按下身,拎轉俾佢按背,手骨都幾唔錯喎,按到鐘響先再去沖沖身。

呢45分鐘我覺得漪漪服務上做足,而且態度好。例如會服侍我除衫,有時間的情況下會問要唔要做多次,會問點樣先令我舒服啲,咁樣錫我又舒唔舒服,就算真係做唔到都仲會幫我按下,而唔會話hea到夠鐘。
聽聞好難約
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

等到咁耐都未試到

胸奴族返食 list 頭5位
但少返工, 一返就爭崩頭

多謝師兄分享

搵日試下。