[援交女友(PTGF)] 官人我又要大戰三百回合

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

本帖最後由 dd66ff77 於 2022-6-12 15:48 編輯 ) x% d) Q. O, G. p% ?! ~

& B7 `$ I5 I% ]5 G話說今日開始放大假,琴晚就約定小肥人妻睇下今日朝早得唔得!今次經個上次既經驗人妻佢已經可以比我打真軍了,但真係佢講到明真係唔好內射了話危險期,好啦!咁就聽佢話啦(咁佢都比冇套搞野,今次就聽佢話啦),前戲都係邊沖涼,上床吹蕭69咁,第一q就屌到差唔到口爆佢,之後休息陣,大家休息到咁上下又做s前戲,第二q就首先女上男下之後推車,就射個時因為佢話唔好內射關係為有今次顏射佢,睇到佢成面係精用手整入口到食,睇到又尻硬即刻又黎多q今次就射係肚到,之後沖涼完場,因為落雨車佢去搭車(因為佢怕比人知住邊,唔準車佢返屋企)落車前問佢下次介唔介紹我買d玩具玩下,佢話唔離譜既正常玩具都可以接受!跟住我講左句期待下次再同你爽,佢覆返我其實佢都好爽,佢老公屌唔到佢咁爽!之後大家講掰掰下次見就走了!. N% }* G* P, e& K2 S* M4 A( p+ B6 M

) ?- g6 h8 q6 f& N2 h加LINE; jie9668    WHATSAPP; +60 1426397618 ^& q  N7 i3 c4 d7 T
: x  l% w! `  W1 S
此帖僅作者可見
此帖僅作者可見
此帖僅作者可見
此帖僅作者可見
此帖僅作者可見
此帖僅作者可見
此帖僅作者可見
此帖僅作者可見
此帖僅作者可見
此帖僅作者可見

Archiver|聯絡我們|141華人社區