[男女問題] 人召我召,我召到好似好燶咁

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說我幫襯開既1仔傷口,佢不時會同我講其他客會送電話,送金,送名牌袋比佢,仲會比埋我睇,講緊都一萬幾仟,搞到我每次都唔好意思自覺塞多啲家用,但最閉佢又唔會收多,搞到我更加自卑兼有啲沉船🤪,究竟啲囡心裏諗乜?同埋係咪真係咁多佬咁有米咁捨得?講真對老婆都未必有咁好啦,各位點睇?
唔洗理人,開價幾多就比幾多
通常唔會再幫襯…
回復 seafoodfans ##1 的帖子

Smart decisions

seafoodfans 發表於 2022-6-12 23:34
通常唔會再幫襯…

但係呢啲唔會幫襯一兩次,佢就會同你講,一定係熟客先講,咁樣好難斷捨離㗎,同埋有時仆野真係人夾人㗎😂,最多少啲揾佢囉,唯有係咁😔
花花大師 發表於 2022-6-13 09:41
簡單D,想仆佢咪去囉,條女又冇話收多你

我食開件相好都係好多兵送禮供養,成日比我睇問我靚唔靚值唔值 ...

咁樣先至係最好,師兄好波!
foxgolf 發表於 2022-6-12 18:48

話說我幫襯開既1仔傷口,佢不時會同我講其他客會送電話,送金,送名牌袋比佢,仲會比埋我睇,講緊都一萬幾仟 ...

毋須諗咁多
你嘅任務係:屌閪,俾錢
其他全部嘢都唔重要!
相好又無叫你送,佢當你fd先咁講,唔洗介意,啱食就食,唔洗怕唔好意思
回復 foxgolf ##1 的帖子

系, 真系好多男人送禮比雞, 通常系文化低又搵到錢的粗重工的人, 有些豪賭嬴錢的人, 粗人喜歡用支嘢思考, 無計. 玩女人, 豐儉由人 量力而為.
同埋係咪真係咁多佬咁有米咁捨得?

其實.........香港真係好撚多水魚
洗L理佢咩。又唔係過人世
BenzisONL9 發表於 2022-6-20 20:51
其實.........香港真係好撚多水魚

鬼叫成個傷港都無野比d 港男做,困獸鬥城市,d 港男唔係溝女就叫雞,根本無其它野好做,媒體又好,電視又好,日日放咸野轟炸港男,益曬d 女人,成世唔洗憂。質素好d 都大把狗公排隊包養,就算做雞既都日日大把剛剛出冊既監犯幫親,所以求撚其做都搵夠,無需要回頭客,港男就慘,一世做狗做奴隸

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 11:36