[LB(Ladyboy)☑︎JJ] 好想含野呀

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

剛才去看牙醫被佢撐開個口。我個心即刻想含J。好想含呀。今晚行山唔知有無機會呢?
Tg: tamtung007
& a; X- o* ]% w" M
我上個禮拜都去咗睇牙醫,係個後生 女醫生,你都知啦睇得牙醫,佢個頭自然哄到好埋,唔知係佢噴咗香水定係啲體味,好鬼死香,聞到我如痴如醉。
BenzisONL9 發表於 2022-6-14 18:59   C1 W( R- t: I; a
我上個禮拜都去咗睇牙醫,係個後生 女醫生,你都知啦睇得牙醫,佢個頭自然哄到好埋,唔知係佢噴咗香水定係啲體味,好鬼死香,聞到我如痴如醉。
$ S) W+ a4 t: y; P" w+ b; p+ B& k
我都想去睇
不過話時話,我好多時係睇AV嗰陣,見到啲女優含,自己都想含,睇牙醫唔會聯想到性。
好想含大碌J 頂住喉龍 撐爆口。一定好正。
ranvier 發表於 2022-6-15 12:50 ' x# I+ H' M; D; }7 b2 }( O
好想含大碌J 頂住喉龍 撐爆口。一定好正。

3 c( P* d5 p9 x# N* _) ~0 R$ ^* s太大支又頂得太入嘅話,好辛苦架。
回復 BenzisONL9 ##7 的帖子6 W1 G- z8 K, a" T' K

Y" n) m: y( N8 w我好想試下呀。你大唔大支呀?
ranvier 發表於 2022-6-21 08:15
) V6 K5 i+ k# s1 W/ R2 a回復 BenzisONL9 ##7 的帖子& e# }0 {; o9 p: F9 t

2 _! w! n. T5 A我好想試下呀。你大唔大支呀?

8 k/ w2 M4 O. S2 Y7 }& q* B唔大,我哋可以69
好呀 69好好feel ar
我都想擺自己支野頂入人哋喉嚨瘋狂抽插
malise84 發表於 2022-6-30 10:58
0 d, R% G/ Y" H& n; w% F2 Y我都想擺自己支野頂入人哋喉嚨瘋狂抽插

2 \* J( c- J! F! s4 T* ~( F深喉射入去?
俾支大野頂入喉嚨。好好feel. 好充實
good...good...

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 10:37