[男仕按摩預約] 🌟冰冰陀地專業SM女王 搽KY抽插我, 一邊插一邊按袋筋,正爆,真係上曬癮⋯⋯

簽到
名稱: 冰冰陀地專業SM女王
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B72457-尖沙咀-樓上骨-冰冰陀地專業SM女王.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我係屋企嘅細仔, 都算係受盡寵愛於一身⋯⋯
細路哥十一二歲時經常見大我十年嘅大哥不時帶女仔番屋企攪野⋯⋯
佢多數都會使開我去買野, 有次我忘記帶錢返轉頭, 就比我睇到場春宮戲⋯⋯
心癢癢在房外偷聽偷睇, 因為正直我發育初期, 有晒生理同心理反應⋯⋯

睇見哥哥使勁地抽插女伴, 啪啪聲加上叫床聲⋯⋯
連我細佬都肉緊到高漲入雲, 細佬忍都忍唔住咁, 卒之唔使兩分鐘就射咗, 仲射得早過大哥, 唉!!!!!
射到成條底褲都濕曬, 唯有拿拿聲收條未浪乾嘅底褲, 衝入廁所換褲⋯⋯
之後九秒九換完再衝落街買野. 呢次真係刺激到想死呀⋯⋯

生怕比大哥責罵, 又怕壞佢大事, 所以我都隔咗成個鐘至敢返上樓⋯⋯
但係哥哥同個姐姐已經完場出埋街, 家中只有老媽剛下班回來⋯⋯
呢次係我有生以來第一次身歷其境兼射埋⋯⋯
從此之後; 我每晚都會發起這個春夢, 自摸手淫打飛機, 當然最後梗係射精收場啦⋯⋯

就咁過咗兩年; 大哥要去外國打工, 我終於可以獨佔房間了, 呵!呵!!!!
晚上仲關門裸睡自摸打飛機了, 呢種思維; 我諗大部份男孩子嘅發育期都係咁過吧! 嘻⋯⋯

時光飛逝, 轉眼我已經讀完大學出來社會工作了, 好好彩⋯⋯
屋企對我都無乜要求, 只要我有份工做, 比幾千蚊老媽買餸同老爸買馬仔, 佢地已經好滿意⋯⋯我雖然收入唔太多, 但勝在同父母同住, 所以支出較少⋯⋯
所以每月剩餘啲錢多數都係使喺囡囡身上, 每星期我都會搵下囡囡HAPPY⋯⋯

初時都係揸下波.吹下簫.屌下西. 但自從最近搵咗冰冰陀地專業SM女王之後, 真係好似上咗癮咁⋯⋯
因為佢能夠比到我雙重享受, 而且可以做個被動, 唔使諗用乜花式⋯⋯
只要放鬆心情, 按照冰冰指示就可以ENJOY了⋯⋯

上次之嘛, 換完衫瞓上床太字型打開雙腳再吊起, 冰冰就自動波同我搽KY抽插我, 一邊插一邊按袋筋, 我全身酸軟到叫起來⋯⋯
任由冰冰控制節奏, 就好似小時候夜晚性幻想打飛機咁, HIGH到一浪接一浪⋯⋯
冰冰果然係高手, 我DOUBLE ENJOY咗十幾廿分鐘至噴到佢成手都係我啲精液⋯⋯
佢讓我射到盡再J幾十野, 爽到我幾乎連尿水都出埋, 真係無敵正⋯⋯
嘩,聽日去玩
回復 Itfox ##1 的帖子

值得一試

睇到都興奮

多謝師兄報告,果然寫得好好。
睇到熱血沸騰. 樣靚身材正

非常刺激

值得推介