[MB男同性/同志(只服務男性)] 第一次如果想約CD/TS做,使唔使自己提前做啲咩準備

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

第一次想約CD/TS做,想俾人入,又想入人
5 U. ]" [; K( o/ v0 `肥底,多毛,冇衫, 8 I$ l  }6 V1 U
淨係自己玩過幾次假鳩,拉珠
2 ]- O* Q% Y, R* C# ^+ [% J  W4 a覺得好痛,但係比野填滿個感覺又好唔錯+ B; j+ {3 P0 [0 B; M- }
好想俾人撳住嚟砌,當我飛機杯咁屌,屌到我射曬出嚟% }0 k3 `# U; T% p: v3 O
填滿我,再將個套啲精,淋晒落我塊面度% F; A- i4 S8 C
; j7 G/ `: I& J* w1 {* d! G
CD(偏男)同TS(偏女)係兩樣嘢,你係想約邊類?
定係CD(偏女)同TS(偏男)係兩樣嘢,你係想約邊類?
剛剛開有TS想法的
本帖最後由 BenzisONL9 於 2022-6-15 10:09 編輯 $ H! N) N4 U1 }% i8 ?' n) |# t# X$ C
) ^: ^0 {& ?1 |
叫得TS 就係已經進行緊 治療,身體已經開始女性化
christina01 發表於 2022-6-15 10:05
. P; p$ _1 ^5 G) Z; n剛剛開有TS想法的

' w/ {4 _) c3 j2 n如果淨係得個諗字嗰啲,只係一個男人嚟。
BenzisONL9 發表於 2022-6-15 07:14 + M) X  {, e! q% y( W, m
CD(偏男)同TS(偏女)係兩樣嘢,你係想約邊類?

/ a* Z! t/ _$ n2 X應該CD
Applegg 發表於 2022-6-15 23:30 ; F% \, [( A3 r& f& m$ C2 ?& Y, I
應該CD
8 m% P, {* g7 \$ _% p5 H1 x
CD一般係0居多,好少會【撳住你嚟砌】
CD撳住來就多....

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 01:56