[男仕按摩預約] 🌟可可真係“世界波”,對靚波唔惹得笑,戰鬥格!服務組值得讚。

名稱: 世界波⭐️可可⭐️
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A50735-深水埗-樓上骨-世界波⭐️可可⭐️.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

約定時間“世界波”可可,第一眼覺得嘩~果然一如傳聞真係世界波,對靚波唔惹得笑,戰鬥格!服務組值得讚。
打個招呼阿女笑淫淫行埋來扯低我條褲,跪低即尺!真係AV feel到爆!我坐床邊,佢女僕跪地,女尻好靚!吹到雪雪聲再加上挑逗眼神望住你真係頂唔順,咁仲點忍啊射曬比佢,爆曬佢個口到,佢仲吮住唔肯放繼續吹,腳都震.....頂唔順求佢口下留情,笑淫淫張口,郎下郎下又轉下條利,依種心理滿足真係超正。
沖涼BM摩蕉,睇得出可可有好多絕技,不過剛剛射完同佢講出去再玩。
上床領教佢毒龍絕技,真係地心級鑽探連個籮柚都震埋,仲抬高我個蘿狗仔鑽,一邊鑽探一邊劣雀,差D又比佢KO;轉身錫全身,主動趴上來69,鮑鮑好靚GOOD,可能對住呢種超級招呼真係會懶到唔想郁,訓係到俾女上騎爆完事,心身滿足沖涼著衫走人。
Reply peterpaulmary2 ##1 Add Thread

Thanks for sharing!!
多謝分享
回復 peterpaulmary2 ##1 的帖子

好正好吸引

超級靚波

要試試

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 12:18