[男仕按摩預約] 🌟冰冰女王SM拳交,隻手好似水蛇咁鑽入我菊花,真係令我眼淚都流埋

名稱: 冰冰陀地專業SM女王
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B72457-尖沙咀-樓上骨-冰冰陀地專業SM女王.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟係專業人士,天生有啲小聰明,
一早安排咗自己條路,年輕時係咁已努力讀吓書,
讀醫,依家開埋自己嘅專科診所,
比起普通市民,收入真係幾何級數,

睇症時間有限,開幾隻藥比病人,就收佢最少一隻大牛,
一個月都執佢一兩球,仲要張booking list要有兩個星期咁長,
可謂財源滾滾來,鐘意玩乜就玩乜,鐘意食乜就食乜;

我一向都對性好有好奇心,可能因為以前去外國做實習時,空檔時間都有去玩過啦!
男人天生就係屌女人,但係如果唔係自己碌野粗長,喺外國真係晒鳩氣。

返來香港工作,收咗工;換上便服去洗樓已成為我嘅生活習慣,
大大話話雞齡都有十年以上,依家我就剩玩SM,
香港地搵囡入閘出閘都只係比我診症多十幾分鐘,除衫洗白白都要啦!

玩SM又唔同啦,預約冰冰陀地專業SM女王,
就好似睇病咁,完全對正下藥,藥到病除。
上次就同冰冰玩咗SM拳交,準時到達,傾吓計,

洗完白白,乾身瞓上床,十足我啲病人咁,
唯一唔同係無咗助手,但就setup咗部webcam,到冰冰啦!

先用個夾春刑具夾實我袋袋,即時興奮到扯晒旗,
佢見我全身白雪雪無乜體毛,仲打咗我patpat幾吓,真係爽到痺,
冰冰先帶上專業手套,同時在anal周圍搽上KY!

先用手指打圈,一吓涼快感覺,令人心擴神怡,就喺接下來嘅幾秒,
冰冰隻手好似水蛇咁鑽入我菊花,我都唔知放鬆定收緊好,

但係冰冰就轉動著,啊啊啊,一陣陣快感直上大腦,
我要深呼吸去享受,快慢深淺掌握精準,冰冰完全係此道嘅高手,

最利害一招係握拳才抽出,真係令我眼淚都流埋,
咁嘅功夫真係大師級數,遇到冰冰絕對係我人生嘅最大性福。
試吓玩吓
好鬼刺激
正!一定要去試下先得
回復 Hoikong91 ##1 的帖子

身材一流好貨色
等我都要去試吓先得
真係刺激
試完上隱

不可不試

好鬼好玩

pretty good i like to try her service too

好吸引

好過癮

恭喜師兄食到件正野 !!!

女女好正,都想試試

好正,謝謝師兄分享~~

非常刺激