樓主: ilovetoplay

[曼谷] 泰國愛的故事 Day 23 - 34 煙火星辰 之 光年之外

我記得之前師兄因為熔斷,被迫滯留泰國時,女子有D欲言又止。最後知道原因嗎?我睇完都好似冇解釋原因,定係純粹生活迫人,覺得同師兄日日吃喝玩樂唔能長久,想師兄快D走然後努力工作?
回覆 讚好 不讚 使用道具

asiandick 發表於 2022-6-18 21:57
我記得之前師兄因為熔斷,被迫滯留泰國時,女子有D欲言又止。最後知道原因嗎?我睇完都好似冇解釋原因,定係純粹生活迫人,覺得同師兄日日吃喝玩樂唔能長久,想師兄快D走然後努力工作?

師兄,差不多是這樣

生活逼人,忙里偷闲
师兄既‘’月‘’记,小弟定谨记
请请 ~ ~ ~

Will be better if have girls photo

nick999 發表於 2022-6-19 00:14
Will be better if have girls photo

Sorry no photo

play 師兄每一篇我都有追,十分敬佩play兄既風度,如果有機會同play兄去玩就好啦

回復 ilovetoplay ##1 的帖子

前前後後一個月... 期待香港泰妹ABC包膠

故事好像沒有終結

可能有下集

😊

泰國2年沒去
我都想玩足成個月

ilovetoplay 發表於 2022-6-18 14:44
女子e係苦命工作

其實,我都想問。。。我覺得我冇missed,係P兄故意唔講明。。。既然係唔想講,就無需知道喇。。。冇錢但係有得繼續約FIW都係個謎,哈哈。。。

力力達 發表於 2022-6-19 11:04
其實,我都想問。。。我覺得我冇missed,係P兄故意唔講明。。。既然係唔想講,就無需知道喇。。。冇錢但係有得繼續約FIW都係個謎,哈哈。。。

有錢/冇錢 .... 都係外表做出嚟俾人睇嘅一個形象,   等如着到身光頸靚 + 名錶 + 貴袋, 目的就係話俾人聽你有錢, 搵到!  特登着得寒寒酸酸, 就係想話俾人聽我冇錢, 唔好打我主意!

不過我覺得去旅行, 尤其main purpose是暗黑, 表現得自己有錢, 等如同D女講自己係水魚或者ATM!

唔試過又點知啱唔啱,一個完結只是另一個開始,等待你下一個故事!

力力達 發表於 2022-6-19 11:04

好多事情留一個美好回憶

簡單,直接,有戀愛怠覺

或許男女之間本該這樣。

如果沒有熔斷, 一切本該十分美好

what a story.  真係可以出書.

期待 season 2 haha

113321 發表於 2022-6-19 16:29
如果沒有熔斷, 一切本該十分美好

熔斷改寫了很多事情

回復 ilovetoplay ##1 的帖子

Guess you will go back to BKK whenever u have the chance The rules in HK just make everything extra difficult

Looking forward to anything happened between ABC and you 希望為隔離增添一點色彩!

Play 兄;睇完 泰國愛的故事、
覺得、上天真係對你不錯

期待 泰國愛的故事、
特別篇