[MB男同性/同志(只服務男性)] 最近⋯想點!

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

2 a: g: m$ v8 ?% ?' F! E2 \& H; H
唔講唔安樂!
" H! B. M  G% v8 S5 C) B$ c
$ R7 v6 X; l1 ]( ^1 B4 @上星期6前度男朋友又搵我,我又同佢玩咗一陣!後灰囉!" Y8 c. }6 n) c7 U2 @. G* v. F
竟然我係外賣,自己送到上門去到佢屋企都無所謂啦!2 C- ^9 |1 u7 i0 {
但係去到仲要等佢⋯夜晚9點幾幾鐘等到10點幾鐘⋯真嬲嬲豬!
; B1 _* N1 p5 G. t& u! F( d/ c(仲要喺荒山野嶺XX路尾段)以前都唔係咁㗎!
5 J) y7 b7 v8 z. U好啦!去到佢屋企,佢又比咗半粒糖我食(我知食咗一定好想要)!" |0 g" e$ o- r2 y: R8 Z4 v
跟住又同佢揼骨按摩,我開始用下磨佢背脊(途中我開始發姣但係佢唔知,佢仲問返我轉頭啲藥力嚟啦)!
/ P0 \9 }- U2 O6 z. n之後我地就開始!佢又係咁攤喺張沙發度,不過我都無咩所謂我淨係知道想食咗佢細佬咁滯!( o' h9 G; }# i6 Y: w/ ^3 @4 k
到我藥力散嗰陣時!我發覺佢可能射咗落我個喉嚨度!2 k6 w* H  y* b4 \& k; O
佢就話好正囉!但係我D牙磨到佢細佬少少!
' ]9 ~- z: C& q# ^  t但係⋯係我角度就唔得囉!又無插我又唔主動D成條死魚咁囉!(我發覺全程都無摸過我)3 M: h& j/ S3 i
佢之後就即刻送我返屋企附近!我個頭仲天旋地轉咁!
" k+ ^1 Z" w+ n9 ]$ N(我覺得你想搵人含姐,我覺得佢係有第二個囉!)
+ x% c2 N; S! c. K- W/ }& c, t
. z1 O/ z7 x& a8 o2 M我係咪好蠢!我係咪貪玩!我係咪未放棄佢!
+ A" z" [  g6 j5 D7 I" ~2 J) s其實我要求都唔係好高!摸吓我!掂吓我!錫吓我!插吓我!主動D啦!: L) W0 x7 p6 X" b
完!
4 E  p  m* K' {6 d+ s
我可以幫手摸吓你插吓你呀😍
食咗粒糖,係咪即扯
回復 Issacwai ##2 的帖子
8 n) u/ ~) h6 V- a: j! K- Y1 I* B, `
6 M( b% e* e7 h8 h係男朋友咁對我就好!
回復 hungyiu ##3 的帖子2 v1 d+ @) G9 |& w% b
! X1 V7 w) y3 b. q' g, I
唔係!不過會有少少發姣咁樣!一開始含就停唔到啦!(我心裡面係唔想停含一晚都得)
# d1 p9 U4 z; r2 N, U' H佢比我含之前都係未扯架!一路含一路變大!
根本當你係X
搵果個,好過啦⋯⋯前度搵得你仲有咩好嘢呀!一係借錢,一係食免費餐囉!
回復 Kimiwong ##1 的帖子
0 B2 u# y$ o9 {7 W3 H/ L8 F6 ^, g" F: p2 ]( {' f
. 咁你找其他人啦
離哂譜,佢當你係咩嘢呀?
回復 Kimiwong ##4 的帖子
# W" I- l: L; I5 N
, F) ~4 G* x& a' c1 B8 ~, s6 U如果有機會嘅都可以呀,摸吓你又錫吓你😌
Kimiwong 發表於 2022-6-20 19:09
( s5 {/ |! l. ], D! U1 d回復 hungyiu ##3 的帖子
6 k5 ~( s3 s4 }' c% Y3 u: ~, u7 q: q3 ]5 l( o9 W7 T0 H  R9 h( m
唔係!不過會有少少發姣咁樣!一開始含就停唔到啦!(我心裡面係唔想停含一晚都得)
) c: w* j+ k3 E. ]5 ?) x
咩糖,想試
不如同我一齊出黎食飯睇戲好過啦
回復 BenzisONL9 ##6 的帖子6 f9 C/ g8 N" N7 x! h) Q
5 T/ y" I' g- L
慘過做X!做X都有錢收!
回復 bngo300 ##12 的帖子
9 G3 Z3 \; l- x2 X; H7 `6 m% |4 q$ h6 j) k" E, t
唔知呀!佢比我食架!
回復 ranvier ##13 的帖子
- o2 I1 K  ?9 h9 ^+ @: k* o& R9 I' u% E. v8 ?! n
有機會都無所謂!
Kimiwong 發表於 2022-6-21 18:36 # }5 e& ^2 x7 e. U5 `6 f1 x
回復 BenzisONL9 ##6 的帖子* Q/ |: J3 r- b0 C  c, N
- A) x- s; z6 s/ v* o, [
慘過做X!做X都有錢收!

1 w; l' L; h1 k1 S+ D2 N5 N  N4 T咁你就唔好再理佢啦
不如同我做啦
出來同我地一齊玩好過啦
食左糖....下面會縮到波子咁細 !

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-18 10:24