[曼谷] 我被列入黑名單😵‍💫。附sideline分析邏輯!

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有師兄在fiwxxxx中伏 把我列入黑名單 😒😳
即在他樓下 不能回應 這也未可厚非 有得睇都OK呀!

不過如果又有其他師兄中伏 豈不是我入哂黑名單,冇得玩?

其實在我出發前 做左好多功課 睇左好多其他c兄的包膠

Fiw sideline分析整理 做哂risk management

在網頁上 不同圖片比較 photoshop 有條路 一張相 p 得太多即風險加大

34c 張相 好似38F咁 奶嘢機會一定高

三圍 身高 體重 對肥瘦是有一定的比例 你要睇好多先至會通

服務項目 含含糊糊 又要pass

有幾百条女 大把選擇 不要勉強 勉強係悲劇之源也

要有冒險精神 要輸得起 沒有多余時間的 即時間成本增高

要去幾遠 去不去馬要考慮清楚。

做足功夫後 你勝算機率就提高

一分耕耘 一分收穫

人生如是 叫雞亦然

走前人的路 亦應睇清楚路面狀況

每個人有自己的尺 搏唔搏取决于自己

希望下一個中伏的師兄不要拉黑我

🙏

回復 UncleGF ##1 的帖子

FIW stand for what ?????
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 confield ##2 的帖子

一樓一 Website

You can google fiw Thailand sideline

Many reports in here.

回復 UncleGF ##1 的帖子

Thanks UncleGF Ching for detailed analysis of FIW.......

我對FIW真係冇乜興趣,因為中伏指數高。學你話齋, 做大量功課+搞場大龍鳳都係為咗減少中伏風險,同去旅行叫雞用嚟Relax完全背道而馳。

大數法則  ,撞幾次板一定搵到件”comparatively “正D嘅FIW女,計埋車錢同埋時間, 講嚟講去在慳果一百幾十港幣。

Anyway, 師兄嘅分析都算中肯, 只不過玩法唔同, 大家着眼點唔同姐!

回復 sathai ##6 的帖子

多謝師兄支持

最重要地主多多掃雷 造福人群!

回復 manmannew ##5 的帖子

呢D嘢 真係唔係每一個人都適合

師兄對自己有認識 作出一個合自己的决定 英明!

有人喜歡去街市買餸 親自下廚 有人喜歡上餐廳食大餐 各適其適

不過對我來講 因為我前兩年注意到 finfin 但冇機會去試 如果只有三四日 分分鈡得個吉

現在的website 比以前finfin好得多多聲 加上有其他師兄打頭陣 所以去試下

主要我唔喜歡飲酒 少左好多option  呢樣新嘢 ,‘可能’ 有驚喜

又可能被驚喜累死😂😂😂

多谢师兄分享 我来学习的

師父領進門 修行靠個人~

前人種樹 後人乘涼

好一句
(一分耕耘 一分收穫
人生如是 叫雞亦然)
我晤系好識講話 ,只可以
安慰師兄  一種米 養百樣人!
大把師兄撐緊你.

buscando 發表於 2022-6-21 17:18
好一句
(一分耕耘 一分收穫
人生如是 叫雞亦然)

我第一個撑

回復 hei1987 ##11 的帖子

係你D報告累死我呀

累 = 疲于奔命

多謝啟蒙c兄支持和分享 😂

出來玩中伏有咩咁出奇姐,奇就奇在怪其他人,真幼稚,師兄唔好擺心度

回復 keepwest ##18 的帖子

唔會放在心上

自己30秒派左彩 係唔關條女事㗎

出嚟玩要開心 下一Q補返數囉

多謝各位c兄鼓勵和支持

🙏

一樓一跌錢跌得幾多吖?咁都要blacklist就算把啦

回復 HKtraveler ##20 的帖子

香港形勢仍未好轉 可能回歸泰國 跌左錢至算

UncleGF 發表於 2022-6-21 08:25
有師兄在fiwxxxx中伏 把我列入黑名單 😒😳
即在他樓下 不能回應 這也未可厚非 有得睇都OK呀 ...

中伏就要拉黑 咁惡

回復 asprino ##22 的帖子

出來玩下

大家開心好D

或者佢當左我係打手卦

Report呢家野 一向都係睇吓就算 服務嘅嘢 人哋有嘅你未必有 你有嘅人哋又未必有 相頭就更加係各花各眼 呢啲嘢邊度講得埋㗎