[LB(Ladyboy)☑︎JJ] 台灣零號膠囊用後感

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

自上次係版度請教過各位ching 嘅經驗之後
7 `9 e! o! a8 L( S8 {我試過好多吾同渠道嘅g點液,零膠等等! x% _, R+ S1 h
只可以講9成9都係假嘅!
! s0 I+ ]4 ]1 c3 i/ M" V0 y當然,好大機會係大陸嚴打
0 i' z; C$ }! B/ v所以全部都係有色冇料嘅液體。。。
. C. y; L  O0 R2 w最後終於係台灣定左零膠返嚟3 _' p/ v# ?9 E5 b6 X
(第一次嚟到已經溶哂)
+ E4 d* @/ g4 @6 y8 I2 j第二次買左推薦最勁果種0 v" X3 M! [( ]$ E
確實,如同某Ching所講,佢作用吾係後面,7 P" {3 }2 i3 g# ^6 @1 O1 \! f' F
而係整個身體狀況,有一種非常渇望嘅感覺+ p* x9 U; m! ?. ]' j
可惜我接受吾到男男,只能靠玩具7 r: I. G) u# w1 ?
同埋一個人真係吾夠,起碼要約兩個非常持久嘅
) ]* R: S+ _7 T- B有機會真係要揾兩隻妖試下
" G0 b& ]7 ^2 A, m$ n  n8 f- O; t成個過程加埋用rush至少玩左4個鐘
' Y: l3 f+ Q5 W  y4 n# N0 a/ \不過亦都要加上自己情緒投入輔助先得' T; b3 J+ Q5 N4 T, |2 y2 J& O
冇上網講到咁神化,可能我抗藥性比較重。。
! r( P- P0 V8 j- @4 x, S
多謝分享。我都想試吓
ziehc 發表於 2022-6-21 14:07 8 J1 J' R3 F4 }( v! h7 ?
自上次係版度請教過各位ching 嘅經驗之後8 T8 ?, k4 Y5 \& q
我試過好多吾同渠道嘅g點液,零膠等等
% k: F( Q* S  u8 r$ y* p6 h只可以講9成9都係假嘅!
) D. _# {) ?2 ^5 d: \: _7 r
玩幾個鐘咪要3、4P?俾人中出埋添啦
唔接受男男但又俾妖插
想請教一下,其實係咩嚟?點用?價錢?
lch718 發表於 2022-6-21 18:59
! ]! b- M/ s6 I' j. W想請教一下,其實係咩嚟?點用?價錢?
/ r4 ^* h0 M: Z" O6 e. F
很多出賣性用品的網站,尤其是面向男同志羣體的網商,推銷一種叫做零號膠囊的產品。產品形容的五花八門,有的還提供了用戶反饋,以吸引人的眼球。零號膠囊的主要成分是一種致幻物質5-Methoxy-diisopropyltryptamine(5-MeO-DiPT)。這種物質在很多國家屬於非法的毒品,除了由於能致幻之外,還能導致非常嚴重的後果,包括腎功能衰竭和死亡。零號膠囊的使用方法,是使含有這種物質(有時還有其他成分)的膠囊塞入肛門內,通過直腸內壁軟組織直接吸收。
BenzisONL9 發表於 2022-6-22 20:30 7 B. B8 p6 B# {: i: h" i
很多出賣性用品的網站,尤其是面向男同志羣體的網商,推銷一種叫做零號膠囊的產品。產品形容的五花八門, ...

& h1 E( ^) w5 J. n: Z長知識了,多謝師兄

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-21 00:12