[男仕按摩預約] 🌟36D大波LaLa 劏蛇絕技,係佢淫蕩嘅導航聲中爆咗好多精華

名稱: 大波⭐️La La
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A26708-深水埗-樓上骨-大波⭐️La La.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

呢排返工緊張,成日感覺到腰酸背痛,唯有搵深水埗按摩高手LaLa鬆鬆骨先得,
囡囡服務好,技術又掂,大場出身,依家自立門戶,約好時間,
準時上去,36D大粉波超大,人未到波先到,即刻比佢巨乳搶我嘅眼球,
豐滿雪白巨乳極具誘惑,身材火辣辣,有腰有羅,前凸後兀,肥臀靚羅,真係見到手都痕曬⋯⋯⋯
入到就唔理咁多,揸揸摸摸後去沖涼,沖洗乾淨上床,
落足心機幫我先踩後按,高手就係唔同,踩背可響骨,腳步如燕,踩位準,力度又唔會太重力,
踩完鬆左唔少,跟手再按,開背有力有手勢,技術好掂,慢慢按摩埋全身,
有如少林大力金剛指,功架十足,骨技精湛,用力按呀按,讓我無比享受,
推油如是,服務做到足絕唔馬虎,當我係佢男朋友咁溫柔侍候,慢條斯理交足貨,
好用心去爲我推鬆全身,feel無曬疲勞,成個人都舒服曬,爽到我疲勞全消細佬都扯曬旗,
柔情掃股後,劏蛇高手出場,搓揉碌野非常之有技巧,爽到我慾火攻心碌野係咁膨脹,
忍唔住轉身反擊,揸下啜下對大波波,睇住佢風情萬種嘅姣靚樣,
表演劏蛇絕技,係佢淫蕩嘅導航聲中爆咗好多精華,真係好正!
pretty good i like to try her service too
回復 Polysiu ##1 的帖子

超正咁喎
回復 Polysiu ##1 的帖子

骨技一流

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 13:16