[曼谷] 遲到的報告 FIW 0002

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

cheer
3hours
我可以告訴你,這個不能錯過。 (排的有點長,哈哈)她是個好脾氣的人,說話也很好。彼此友好地交談,聊我們想聊的。
至於評分,工作好,服務好,滿分10分,不扣分,絕對物超所值。

補充內容 (2022-6-22 10:45):
P. S 小弟half泰國 香港 所以會泰文 可能其他師兄遭遇唔一樣
假波可能很多师兄不喜欢吧 哈哈
回覆 讚好 不讚 使用道具

咁高評分少見,請問師兄姐姐喺邊區?

hei1987 發表於 2022-6-21 16:10
假波可能很多师兄不喜欢吧 哈哈

假有分好揸及唔好揸

回復 sathai ##4 的帖子

little bit far away
Drove from my home around 40minutes.........
she is in Petchkasem

cfccf 發表於 2022-6-21 17:16

little bit far away

先食咗附近嗰d先

一步一步向外推!

望落去都ok 食得是福

回復 sathai ##6 的帖子

u can ask the admin if the girl can speak or not
for me i recommend u to visit Thai Model (TM)
their girls mostly can accept foreigner

cfccf 發表於 2022-6-21 17:26
回復 sathai ##6 的帖子

u can ask the admin if the girl can speak or not

師兄對不起!

小弟讀書少睇唔明英文

回復 sathai ##9 的帖子

師兄在泰國嗎?
可以搵A剪叫做 TM  Thai model
佢哋大部分嘅女唔錯,幾好

嗰度啲女 唔識泰文唔緊要 可以英文溝通

cfccf 發表於 2022-6-21 17:39

師兄在泰國嗎?

好的,謝謝師兄

係手感很重要

不能先入為主影响心情

不管真波或假波 好揸的便是好波 😂

回復 cfccf ##5 的帖子

Petchkasem 那一帶好多靓女

可能租平 看來多新入行女子

遠一D 應該先食一個 休息后 再食一個 才回家

😂

多謝簡而精報告

回復 cfccf ##1 的帖子

三小時

師兄見艶加鐘?

😂

食得是福,谢谢报告

回復 UncleGF ##17 的帖子

Bang Khae - Phetkasem 57

回復 cfccf ##1 的帖子

I tried to search Cherry in fiwxxx at the area you mentioned but cannot find Cherry. Since you recommended so highly I would really want to try her. Can you give me more detail on her name? Thank you brother.

回復 ccbpukimaknn ##22 的帖子

其實唔係太遠 由Silom 去 MRT 坐幾個站

多謝c兄指點