[男仕按摩預約] 🌟淫水性女,下面山洪暴發,反應真係淫賤到極點

簽到
名稱: 世界波⭐️可可⭐️
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A50735-深水埗-樓上骨-世界波⭐️可可⭐️.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

過程:呢次都係返食名單第二次返食,
入房間嗰陣時諗翻起上次經歷都扯扯地,
再次聽到姣底聲,入房即比佢㩒住搶韁,
又係咁揸我下面,果時已經硬緊,
互相摸索一番,仲主動錫我,忍唔住狂揸佢對波同用棍磨佢pat,
然後去洗白白,玩bm磨技巧熟練,
功夫依舊冇偷懶,一路BM一路發出啲淫叫聲,
踎低就用對眼望住玩水簫好爽,
出去再同佢玩,同上次一9樣叫我主動玩既細妹,
即係又要請鷹哥上身,兩隻手指了下了下,
山洪暴發第二集開拍成功,d西水搞到我成隻手濕晒,
突然間諗到一句「西水一邊流,叫聲又夠淫」帶套做愛,反應真係淫賤到極點,
插插下又繼續山洪暴發,可能佢準備高潮,
咁我就配合下啦,再插得佢勁d,細佬當然都爆發完事,
想不到呢個淫水性女,比上次還要刺激

服務:9.5

整體:9.0
的確引人入性
回復 TouchID ##1 的帖子

身材一流好貨色

下次去試

多水多汁

好好服務

係男人都想執佢一劑

超級正

白滑線條靚

Body figure looks slim and nice

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 08:10