放假去假日搵GiGi放鬆

簽到
名稱: Holidayspa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療SPA-Holidayspa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

相頭:8 / 10 有甜美笑容
身材:8 / 10 大波有C,皮膚白滑
服務:8.5 / 10
Part 1:殘廢餐,唔駛乜點郁,任由Gigi指揮。按摩有力,好有俾心機按,感覺舒服,健談友善愛笑。
Part 2:拎完油返黎解甲,我見佢眼神變成好似想强姦我,先輕輕拍下pat pat,調情開始戲玉,先用舌頭親全身,掃背R pat好舒服,再波推都幾耐下,由於我無出野成個星期,好快嚿海綿已經變成筆咁硬,佢就好似變左主人咁玩弄我條蕉,轉身之後,一野車埋嚟,我唯有就範。一路車一路玩弄我支筆,搞到酸酸軟軟,就多口問教練可唔可以錫下佢,GiGi起身攞塊膜出嚟套上去,然後就開始錫我條蕉,節奏不急不趕,慢慢加速,由於好耐無出野,好一陣就已經KO我。
預約安排:快加順利
家用10魚 + 特別貼士
總結: 估唔到有咁嘅服務,個人覺得好玩夠放好feel。
thx for report
多謝師兄分享
回復 lwclwt ##1 的帖子

thanks for sharing
回復 lwclwt ##1 的帖子

Thx thx
多謝分享
thanks for sharing
thx for report

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 21:53