[MB男同性/同志(只服務男性)] 胡同

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

胡同有咩玩,好想了解下
未去過,聽落幾好玩,我都系試過一次男男,又怕又緊張但唔知點解比同女做仲硬
胡同上過一次, 嗰次我係6pm上去, 好多人. 不過我係超新手, 完全唔知點做, 所以只係行嚟行去, 入下蒸氣區睇啲人企喺度, 行下去黑房區, 大約一個鐘就走啦. 如果有人有興趣嘅可以約埋一齊去, 我哋自己試吓玩又得, 一齊去攪人又得!
回復 irondd ##4 的帖子
5 H8 J$ l, `0 f$ n& H. t! e5 c! D- L/ Q; a* }; a
我都想去試吓、有冇師兄帶路?
回復 hing叔叔 ##5 的帖子3 q/ M# F$ f* h, u' e
) M% R% `6 K5 u' \
有興趣去加wechat約時間, 我PM唔到, 你PM我等我加你
胡同在那裡
christina01 發表於 2022-7-6 05:55 & _" p5 z# n+ Z$ t$ A. U
胡同在那裡

* {' f7 W3 R' fhttps://www.hutong-fitness.com/0 P0 [% w6 P: k4 n' r
香港九龍旺角上海街639-645號家旺樓3樓
回復 tt19591114 ##8 的帖子" X. s: v5 D( Y! U8 P6 k
! ^8 B% B9 s4 [- a2 K' J2 {, F: p
thx....thx....
irondd 發表於 2022-7-5 13:57 $ o1 Q! o9 E2 u1 `
胡同上過一次, 嗰次我係6pm上去, 好多人. 不過我係超新手, 完全唔知點做, 所以只係行嚟行去, 入下蒸氣區睇 ...
- u8 e0 [* K1 e. G: S2 G8 g) [
臨走前有冇坐低食個公仔麵,出前一丁收$5咋,我果次朝早4點食埋個麵先走,滿足😊
回復 cici_chan00 ##10 的帖子! f1 _8 R) m9 |8 d0 A4 S

# {  h& S0 W) ]$ }: a0 B邊到識哩啲秘技呀, 我係新手咋, 自己上去見識下已經要好大勇氣. 胡同只上去過一次, 個場大人又多, 我哋啲冇身材嘅中佬搵唔到食. 我上過灣仔嘅Gateway, 個場細細地哥哥叔叔都有, 我哋容易啲.
聽晚有冇興趣上去?我都想見識下
lch718 發表於 2022-7-7 18:50
8 e1 L5 @4 |! A  E; R- ~聽晚有冇興趣上去?我都想見識下
9 k! G: X' @" m+ L9 H
中老,肥胖,以往去開rainbow bear.. 而家冇左,大家有咩介紹?
而家上緊去灣仔Gateway, 有冇師兄想一齊去?
用手機回應 irondd #14 的帖子3 ?+ D6 H4 A9 b6 s  l; _; q& L- e* \

9 r9 n) w! O3 H$ {+ e! S等報告⋯⋯
用手機回應 irondd #14 的帖子
% n$ O! l7 o& H) X: v* ^: r
( G2 T5 Z& E& W/ L5 `+ O等報告⋯⋯
回復 lch718 ##16 的帖子
) f9 h, n) g. s% u! f) w6 ^. ]& `& e3 v% `. k; o$ E1 y7 ?- k
寫咗喇, 出咗個新post!
good...good...
冇咗個報告?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-15 02:29