[男仕按摩預約] 🌟日式Nuru高妹詩雨,港女靚樣令到我有沉船既感覺

名稱: 日式Nuru高妹詩雨
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/B34418-灣仔-樓上骨-日式Nuru高妹詩雨.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

相頭:9/10 靚港女, 眼大, MCOT, 長眼睫毛

身材:9/10 170cm長腿高妹,走肥, 我最中意既港女行街look,白滑C Cup靚波

服務:9/10主動熱情、態度真誠

環境:9.5/10 高私隱度,豪華裝修,地方寬敞乾淨

Booking咗,準時到達,
一開門見到女女笑容好甜美@
有雙水汪汪眼睛,白滑長腿@
我最中意既港女行街look@
當堂精神晒@
入房自取其浴@

Part 1:按摩用心,手勢唔錯,夠力,唔知以為揼緊正骨@會主動問我邊度攰,好有女朋友feel 配合度高@全身上下都有按到,健談同破冰無難度,成個過程有講有笑,非常開心@

Part 2:日式Nuru plan,先錫背,再手指R全身,掃袋底,技巧唔錯&
女女個樣靚女得黎估唔到又咁淫蕩&
之後開始落暖油好正,女女滑翔功夫一流,忍唔住轉身錫奶&
我都不忘抽水,好攬好錫,屁股好有彈性&之後佢繼續進攻我下路,手勢無得頂&
佢嘅靚樣令到我有沉船既感覺&
五分鐘後就感覺到興奮得滯發射咗$
完事好舒服抖左一陣去沖身$
有小驚喜,攬住錫左我一啖,完美女朋友 feel$
最後比家用就走人$
環境好靚喎,要去試試
幾好喎,一個字"索"!
回復 Hoikong91 ##1 的帖子

睇落好正
值得一試

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-18 17:37