[賽後報告] 失業空姐含吹奶做,莞式服務一條龍

名稱: 失業空姐
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B75088-佐敦-一樓一-失業空姐.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

係巴打都知佐敦區多囡囡,洗樓都有排洗,而且囡囡如果反咗牌的話,真係唔知等唔等好,唯有臨場執生啦,今次就比我撞到失業空姐送客,失業空姐樣子夠嬌俏,目測年紀都算細,身形比例啱晒我,仲入閘就比後便位巴打搶埋,幾大要入閘試餐飽先。佐敦之花失業空姐,36D超級美乳+粉紅乳頭,彈性十足,軟熟白滑,籮友圓靚,前凸後凸,見到鳩都硬埋,手多多系咁抽水,任抽唔嬲,主動侍浴,白滑波波漏出黎,伸手去搓兩搓,幫我波推夾推,再做埋水中簫,總算逃出生天,佢嘅口技相當掂,吸荔、啜炮、打圈等都做足功夫,吹奏功力極好,帶畀我極大嘅快感,佢嘅手口並用連串動作後,細佬處於爆發嘅臨界點,玩六九,鮑汁滲漏,變成濕地公園,準備好;先來個傳教士式屌失業空姐,近距離面對面,真係好有同女朋友開波嘅感覺,今日狀態唔錯,洞中操槍,鮑上磨劍,推到水聲彭彭,勁好玩,再換女上穴洞又濕又滑,又短又窄,細佬感覺好充實,細妹吸下又啜下,十指緊扣,屌到西水流到我春袋,最後梗係揸住大乳牛後推猛抽,個蘿夠肉又圓,真係好滿足,加速盡插啪啪聲加水聲,最後衝刺狂插爆漿,乜精都比晒佢。最後囡囡表示被我征服,我地雙雙興奮到爆燈,同步到達高潮,超級女朋友感覺,正到爆啊,難得囡囡好肯配合又好玩,真係抵我喜歡佢。
多謝師兄分享~~~~~~~
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享~~

So sexy

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享