我的心路歷程

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我剛入職呢間公司,呢位人妻已經同我好合拍,但因為大家都有家室,所以都無進一步行動,我地平時都係三五知己收左工食下野,飲下酒吹吹水,放假約埋返大陸玩下咁,係三年前既某一日,我突然間想進一步行動,於是就提出單獨約佢返大陸,重預先講定book左間酒店房,諗住過夜玩返晚,同佢講完之後話ok,咁就照計劃進行,買定支紅酒同佢飲。
去到梗係先去醫飽肚仔先,跟手就係酒店嘆下紅酒,飲左大半支,大家都有d熱,我就試探下佢,睇下可唔可以上佢,開始時佢又唔多抗拒,但準備要黎既時候,突然剎停話我地唔可以,不如「我」幫你打出黎😂我成身熱辣辣,梗係想繼續,但我都知道有d事係唔可以勉強,所以就停左,錫幾下準備瞓覺算數,但諗下諗下如果今次食唔到,可能以後就無機會,所以過左十幾分鐘後,我再偷偷地摸索下佢既身體,原來佢下面已經濕到條底底都透哂,跟手梗係同佢講下d甜言蜜語,務求食左先,佢今次無再反抗,咁樣就得米,好記得同佢攪左成六個幾鐘。。。
明天再繼續講,瞓先。
咁好玩。
好羨慕你的歷程,希望我都有咁的機會
唔好意思,最近比較忙遲左上載!
大戰左成晚,大家都好攰同肚餓,我地就check out 去飲個靚茶,然後好似拍拖咁行下街拖下手仔就返歸。我地自從呢晚之後,keep住幾個月,差不多每晚都去爆房,開始既時候覺得冇咩問題,但耐左就覺得有d奇怪,點解一個正常人妻可以晚晚都咁大食呢?終於有一晚佢突然唔知講開乜嘢,就爆左原來佢老公唔得,屌3-5分鐘就出,仲要唔硬咁出😞😞佢已經忍左好幾年,但因為有兒🈶️女為左家庭完整加上佢又係一個傳統女人仔,所以只好無奈地接受(PS.我識哂佢全家,仲成日上佢度食飯添),當佢講完之後我終於明白哂,點解成日都想要,仲要求唔戴袋😋😋,然後大家都明白大家都有家室,所以妥協左唔會攪到頭家,只要有時間,大家就放工一齊去happy下。
不過可能呢位人妻少做,所以都幾緊,同埋唔識吹,有試叫佢吹,但有d抗拒,所以我都冇逼佢。大家就咁就一齊左呢段地下情3年直到而家,我地都keep住得閒就到就去開餐😝😝,直到最近去某間時鐘睇到四仔,佢先開始幫我吹,但亦只有一次,唔知幾時先可以玩埋口爆同後面🧐🧐🧐期待中。。。
希望大家睇完,唔好以為係老作,喜歡既歡迎各位Ching 一齊分享一下你既經歷,同埋如果覺得可以的話,加d分比我,我會不定時更新,或者有機會的話,我都想試試說服佢玩下3-4P🤣不過應該有超大難度😅😅😅😅
多謝大家支持🙏🏻🙏🏻
回復 vinzhok ##1 的帖子

食得到就好
好正,幸福

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 20:00